Sayfa 253/883 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7058 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Dolar yasaklanacak mis muhabbeti var

2.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Kurlar bu şekilde devam ederse iç piyasada satışlar iyice düşer vesbe satışlarının çoğunu dışarıya yapıyor fazlasıyla telafi edecektir.
    Zorlu, enerji tarafından büyük darbe yedi hatta Vestel kur ve faiz yüzünden olumsuz etkilenecek acaba vesbe yi kurtarıcı olarak gorurlermi.
    Zaten içeriye satış yapmak istemeyecektir. İç piyasa malına şimdiden müşteri bulmuşlardır avrupadan

3. Para lazımsa vesbenin yarısını ,, Samsung/ yada LG ye satsın da rahatlayalım hepimiz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. 1000 tanecik daha alabildim kaosta .. fena olmadı ortaklık payımız ...

5. 400/200=2.
    2x5.2=10,4.
    Mevcut kar İle 5 yılda amorti ediyor kendini .. yarısını nakit ödüyor,,, yarısı da fabrika değeri ...
    [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
    Teşekkürler. Bir de patron hissesi olmasan hepsini sana yatırıcam ama ,,bir i...lik yaparsınız diye çekiniyorum .. 10,5 altı toplamaya devam,,14 ve üstü ufak ufak iade [emoji2][emoji2]

6. Ş......z sanki dışarıda mal var , sanki yabancıda mal var, kendi satıp kendi alıyor hisseyi düşürüyor. Bu mu vatanseverlik p....

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ş......z sanki dışarıda mal var , sanki yabancıda mal var, kendi satıp kendi alıyor hisseyi düşürüyor. Bu mu vatanseverlik p....
    Borsada amaç asla yatırımcılara para kazandırmak değil. Onların paralarını söğüşlemek , onları dolandırmak. Aksi olsaydı VESBE bu açıklanan bilanço ile burda duramazdı .... Şu anda en çok kazandıranlarda ihracat yapan , döviz rezervleri olanlar var.... ama Vesbeye bak sanki döviz borcu var , endeksten daha çok düşüyor her düşüşte. neden çünkü akbabalar hala gözü elimizdekilerde....

Neyse bugün itibariyle pozisyonlarımı ayarladım , ben tatile çıkıyorum , ülkeyi batırdılar , bedelini millete ödetip , dış güçler saldırıyor , usa saldırıyor yalanları ile bir ekonomik krizi daha millete yedirdiler gene... 16 yıllık iktidarda hayatlarında bir kere olsun CARİ AÇIK nedir , bu CARİ Açık nasıl oluşmuş , 16 sene boyunca TÜRKİYE nasıl büyümüş diye inceleyip irdelemeyen toplumlar bu tür bedelleri vatan millet sevdalarıyla yana yana tutuşarak sesleri çıkmaz.... işte kapitalizmin , sömürülmenin en dayanılmaz halidir.... en baştada inançlarıyla sömürülen bir toplum !!! neyse hepsini ALLAH a havala ediyorum ... ALLAH zamanı geldiğinde hepsine bedelini ödetecek... Adaletin tecelli bulacağı tek gerçek yer İLAHİ ADALET...

Spek yada patron bozuntusuda , mal toplamaya devam etsin , ne zaman 16-18 tl civarına çıkarırlar , yeniden döner bakarım ne yapıyorlar diye.... Kendi çalıp , kendi oynamaya devam etsin , bir mucize olurda dairem satılırsa , yine erken dönüş yaparım, pozisyon artırmak için , şu anda bu ortamda daha fazla izleyipde , vakit öldürmeye gerek yok...

Bu döviz kurlarıyla , ben bile internet üzerinden yurtdışına ticaret yapıp satış yapmayı planlar oldum... Şu anda bu kurlarla dünyada en ucuz işçilik TÜRKİYE oldu !!! bunu dün yabancı makalede okudum. Evet şu an işçilik maaliyeti ile ÇİNİ bile geçmişiz... düşünün dünyada en ucuza çalışan işçi memleketiyiz..... birileride zenginleştiğimizi uydurup dururdu .... Evet doğru onlar zenginleşti , ama bizler fakirledik.... kar garantili ihale başka hangi memlekette düzenlenmiş , örneği varmı ? Cengiz ve Kalyon İnşaat son 10 yılda 160 milyar usd ihale almış !!!! Ülkede zaten ihaleleri götüren bu ülkenin kaymağını yiyen gruplar 10 u geçmez !!!

Bu cuma sözde ekonomik kararları herkes izlemiştir herhalde? Güle oynaya şakalaşarak bomboş şeyler anlattılar , patronlar çıkışta gayet mutlu ve güveniyorlarmış... Adamların tıkırındaki . Zaten kanun gereği şirket batsa , devlete devreder , kendi şahsi mal varlıklarına el bile koyamıyorsun. Batan şirketin borçları devlete kalıyor !!!! Ama şahıs olarak batmayıverelim , donumuza kadar el koyuyorlar !!!! Daha en kötüyü görmedik , bence film in fragman kısmındayız !!! Yıl sonu ve 2019 bence daha büyük kabuslara dönüşecek gibi..... 100 yılın en büyük çöküşünü yaşatacaklar gibi duruyor ... eeee ne de olsa 500 milyar usd borç yaptılar , dış güçler saldırıyormuş !!! 80 milyar usd total borçla aldıklar TÜRKİYE 500 milyar usd borç içinde..... yıllardır kamunun borcu yok palavraları sıkıyorlar... büyük bir yalanı gizliyorlar !!! Türkiye ye yurtdışından getirilen her kaynağın her kredinin teminatı TÜRKİYE devletidir !!!!! Yani sözde özel şirketler bankalar borçlu öylemi ? Batınca onlar hemen Türk Milletinin borcu oluyor !!!! peki nerede o yatırımlar ???? Yollarda , betonlarda , inşaat yığınlarında , tüketimde ...... bize ne kaldı ???? 2019 da zamlar , artan vergiler , pahalılık....... USA saldırıyormuş !!!!! USA , Trump dünyada herkese aynı şeyleri yaptı , ÇİNe , Meksikaya , Canadaya , Avrupaya pek çok ülkede benzer taktikleri yaptı..... İRana ambargo kararı açıkladı. İran para birimi %32 değer kaybetmiş , TL son 1 yılda %80 değer kaybını bulduk !!!!! Allah ın verdiği beyinleri kullananlar burada ki gerçeği görebilir.... Ülken üreterek büyümüş olsaydı , şimdi bu durumlara düşmezdin. sen sadece tüketerek ve kandırarak , RANT la İMAR palavralarıyla sahte büyüdün !!!! Paraları betonlara gömdün..... Şimdi elde borçlar kaldı !!!!! Kimsede şu anda kredi vermiyor..... hala yıllık cari açığın 80 milyar usd..... bunu finanse edemediğindeki sonuç budur !!!!! ve hala KANAL İSTANBUL u yapacağım , çevresinde 2 butik şehir kuracağım diyor !!!! HÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞ !!!!!!

---------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

Sayfa 253/883 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •