Sayfa 253/501 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Anlamıyorum... verin dedim vermediniz... bak benden sana son söz...avel avel bakacam düştüğü her noktadan alacam... kaybedeceğim para benim param ... ayrıca kaybedeceğim paradan sana ne... niye kızıyorsunuz vangd aldık diye😂😂😂bende para bitmez üzme kendini bizim için.... yükseltsin hıyar spek zaten çıkar çoğu kişi(ben hariç) .....daha zamanı var demekki bizde kışın yeriz sucuk ekmekleri.... üzme sen kendini yaniii 👍👍👍NASRO Ya HİTABEN

2. VAN-ET’ IN BOSTAN TARIM VE SAMPI PAYLARINI AVRASYA TERMINAL ISLETMELERI A.S. (AVTER)’ DEN SATIN ALMASI SONRASINDA 15.08.2016 TARIHINDE SIRKETIMIZ, VAN-ET VE AVTER TARAFINDAN IMZALANAN TEMLIK PROTOKOLUNUN IPTALINE,SOZ KONUSU TEMLIK PROTOKOLU NETICESINDE KAPAMASI YAPILAN 15.903.058,24 TL TUTARINDAKI BORCUMUZUN TEMLIK TARIHINDEN ITIBAREN ISLETILECEK FAIZI ILE BIRLIKTE VAN-ET’ E ODENMESINE,
    ----------------------_------------- bak altını çizdim.... yani VANGD ya ödenecek....17 milyoncuk.... galip e boşuna hak verme kartal kardeşim... para vangd nın kasaya girecek...anlayacağın👍👍👍

3.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    Ralli baslarken dedim size verin diye .vermediniz.hala avel avel bakiyorsunuz pes dogrusu.real zarar buyuk borsa rekor kirdi

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya verin şu NASRO nun mallarını kim aldıysa bak adam kızıyo... sonra kağıt gitmiyo... 😂😂😂😉😉

4. Arkadaşiar açın okuyun orda açık açık yazıyor 30 eylüle kadar Vangd kasasına girecek olan para sadece 2.5 milyon TL dir.Diğer 15 milyon küsür ve faizi nin ( temlik tarihinden itibaren işleyecek olan faiz ) ne zaman ödeneceği konusunda bir ibare yok.Bırda sallayanlara inanmayın açın şirkete telefon sorun size ne diyecekler...Yatırımcısı olduğunuz bir şirkete her şeyi sorabilirsiniz.Gelelim G.Ö. kendisi tr nin en büyük soyguncularından biridir bu hep böyleydi bundan sonrada böyle olacak...Hayal kurmak çok güzel ama vebal almak çok kötü bir şeydir...Aklınız var mantığınız var kendi kararlarınızı kendiniz verin...YTD...

5. Kasaya 17 milyoncuk girecek olması da bir beklentidir... borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. Vangd ihale aldı varsayalım kasaya nakit 17 milyoncuk girecek diyelim beklenti... gerçekleşince bu sefer ne olacak bakarız.... 😂😂😂(not: birisi şu nasro nun 2.7 den sattığı malları 2.01 den geri versin lütfen çok kızıyor...😂)

6. 1 saat önce face den paylaşmış. G.Ö fatih kardeşimle gıda gurubumuzla ilgili değerlendirme yapıyoruz diye... ky kaçtan döşeyelim diye hesap yapmıştır gene malum tipik G. Ö taktiği 😂😂😂😂gene kaç can yakacak allah bilir....

7. masada fındık fıstık muz filan var
    fotoğraf biraz yukardan çekilmiş hmm.
    gıda grubu kalkınma günleri mi başlıyor..

8.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    masada fındık fıstık muz filan var
    fotoğraf biraz yukardan çekilmiş hmm.
    gıda grubu kalkınma günleri mi başlıyor..
    😉😉😉bakalım hayırlısı sevecek herhalde subniminal mesajıda vermiş faceden.. G.Ö Türkiyenin büyük milli işadamı....

Sayfa 253/501 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •