Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Son durum :
Yeni vefat sayısı artmıyor diye sevinmeyelim bu vaka artışının vefatlara etkisi 7-10 gün arasında olacak.. Tedavisi devam eden hasta sayısı 12 hazirandan bu yana artışta .
11 Haziran 987 yeni vaka 1021 yeni iyileşen
12 Haziran 1195 yeni vaka 1242 yeni iyileşen
13 Haziran 1459 yeni vaka 985 yeni iyileşen
14 Haziran 1562 yeni vaka 1330 yeni iyileşen
15 Haziran 1592 yeni vaka 947 yeni iyileşen
Tedavisi devam eden hasta sayısı :
11 Haziran 21400
12 Haziran 21338
13 Haziran 21798
14 Haziran 22015
15 Haziran 22642
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Düne kıyasla vaka sayımız 30, yoğun bakım hasta sayımız 5, entübe hasta sayımız 1 artış gösterdi. ARTIŞLAR BELLİ BÖLGELERDE YOĞUNLAŞIYOR. Rehavet mi, mücadele mi? Maske + mesafe kuralına hep birlikte uyarsak, yayılımı kontrol altına alabiliriz. Güç bizde.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri