2.55 teki takozcu bildiğim bütün küfürleri burdan sana yolluyorum😳😳
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.55 teki takozcu bildiğim bütün küfürleri burdan sana yolluyorum😳😳
[QUOTE=Uyargil;605626]Sn.drc78 Yarın hisseye destek varmı![/Q
Her daim destek var ama ben bile bile lades dedim her seferinde 2,20 test edebileceğini söyleyip çok yukarılardan mallandım nereden alım yazdım ise adam verdi arkadaşlar 100 k lot üzerinde mal sahibi yaptı bizi ; yeni girecek ve maliyet düşürmek isteyecek arkadaşlara nacizane tavsiyem beklesinler biraz daha bu adamın niyeti kısa süreli pek iyi gözükmüyor nereden yazarsan oraları test edip veriyor malı sanki niyeti biraz daha aşağılar gibi geldi bana oralarda uzun bir süre tutup çok düşük fiyatlardan toplamak gibi bakalım kalan kurşunları da gelirse eğer 2-2,20 lerde kullanmayı düşünüyorum bol kazançlar dilerim asla ytd dir..
Ama işin en iyi ve ümit verici tarafı bu hacimle kimse mal satamadı satamaz yapay/zoraki bir iniş olduğu aşikar belli eğer 3;ün üzerindeki topladığı malları bile verebilmek için epey bir hacim lazım o yüzden kimse moralini bozmasın belki spk nın kazığından sonra en çok mal alan benim o da 100 k lot civarlarında bu fiyatlardan da satmayın adiler para kazanmasın ihtiyacınız yoksa bırakın kapatın ekranı unutun seve seve çekecekler ilerde bu düşüş sizi aldatmasın şuan 50 k lot alsam tavan olurüzmeyin kendinizi hadi ben şu hastalarıma bakayım herkese bol kazançlar selam ve dua ile asla ytd dir..
2,40 lara yaklaştırsında ben biraz daha alacağım. En dipten alma şansım yok bi yer belirleyip gireceğiz artık
Spek diye soylemenin anlami yok.. hacim olmayan kagida akbabalar gelir.. ben de hissedeyim.. 2-3 hafta icerrsinde 1.90 lari test edebilir. Oralardan alim yapmayi dusunuyorum.. 2.20 lerin yolu bile acik gibi zaten bu hacimsiz tahta da alici olmaz ..panikle ya da bezginlikle satan olur.. 2.20 nin alti gercekten dipsiz kuyu..
bir de 10 yildir borsadayim ilk kez hata yaptim bu hisseye girerek ve zararim buyuk .. 30 hissesi disinda oynamayin kucukseniz.. ha diyceksiniz 5 olucak.. bu kadar sinir bozulduktan sonra 10 olsa ne yazar.. akbabalar yesin diye girmedik borsaya.. tum arkadaslara sabir diliyorum.
Spek kimdir nedir bilmem ama günlerdir kademeyi gözüne kestirip takozu koyan adam art niyetlidir bunu bilirim 2 55 den 52 ye çekiyor soytarı.
25bin lotu aldı
Yer İmleri