Sayfa 254/1223 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Dow kapalimi bu aksam?

2.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Troll maaşlarınada geldi mi? Çünkü bunu savunmak için beyinsiz veya troll olmak gerekiyor..
    Patates hıyar soğan bitti faiz dolar enflasyonla hükümeti düşüreceğini zanneden beyinsiz 5 yıl sonra gel eğlenelim hep birlikte

3.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Patates hıyar soğan bitti faiz dolar enflasyonla hükümeti düşüreceğini zanneden beyinsiz 5 yıl sonra gel eğlenelim hep birlikte
    Valla işin ucu bana dokunmuyor olsa ne halin varsa gör diyeceğim de umarım zenginsindir. Umarım bu enflasyon vs seni vurmuyordur. Umarım gelirin 10-15bin tl üzeridir.
    Adam derdimizin hükümeti devirmek olduğunu sanıyor. Buna o kadar kendini inandırmış ki algılarının kapanmasına sebebiyet vermiş.
    Sana bu kadar zeka fazla. Bence bir kısmıyla kumda sahilde şato yap oyalanırsın.

4. Brezilya, güney afrika enflasyon yüzde 7, yüzde 8. Faizleri de 5-6. Bütün dünyada henüz düşük. Sende yüzde 15, faiz yüzde 20.
    Bi sor bakalım niye böyle oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Benim açımdan olay hükümetin düşmesi düşmemesi değil. O iş olacağına varır. Türk milleti karar verdi. Gerektiğinde tekrar karar verir. Süreç kendi kendine işler.

Benim istediğim rantçı ve yanlış ekonomi politikaları sonucu doğan ve giderek büyüyecek olan ekonomik problemin başkasının kucağında kalmamasıydı. Öylede oldu sonuçta.

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bu zavalli trolllerin en buyuk ortak ozelligi batik olmalarıdır.
    Psikolojileri bozuk ondan.
    Akebe ye guvenip dolar shortluyorlar biyerlerini kaybettikten sonra karsi tarafin hakli dogru elestirileri bu zavallilara cok agir geliyor.
    Sanki biz short acin dedik.
    Bu zavallilar su tribe giriyor.
    Bunlar benim paramı aliyor. E o konuda haklilar
    Dolar shortlayip batan elestireni dusman goruyor.
    Kafasini kaldirip baksa batmasına kim sebep oldu gorecek.
    Akp li kim varsa hepsi batti
    Psikolojileri yalan söylemez.
    Agresifce tavır almalari vicdan rahatlatma
    Ama goruyoruz ki sandalyeye oturacak durumlari yok
    Yoksa adam salak degil bu yonetimi savunsun aci buyuk
     Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Valla işin ucu bana dokunmuyor olsa ne halin varsa gör diyeceğim de umarım zenginsindir. Umarım bu enflasyon vs seni vurmuyordur. Umarım gelirin 10-15bin tl üzeridir.
    Adam derdimizin hükümeti devirmek olduğunu sanıyor. Buna o kadar kendini inandırmış ki algılarının kapanmasına sebebiyet vermiş.
    Sana bu kadar zeka fazla. Bence bir kısmıyla kumda sahilde şato yap oyalanırsın.
    Trole aci usta.
    Hem piyasada cakiyorsun hem burada olmaz onlar da insan
    Birak vicdanini rahatlatsin
    Cok net batik psikolojisini yansitiyorlar

7. Yahu

Markete gidiyoruz et 60/70 tl

Patates soğan 6 tl

700 gram kaşar 20 tl

Arabaya biniyorsun

Benzin 6.5 tl

Binme dolmuşa bin

2.8 tl

Her şeyin fiyatı uçmuş

Bunu söylüyoruz

BUNLARDAN KİM SORUMLU BU ÜLKEDE

PATAGONYA HÜKÜMETİ Mİ

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı
    Eren Günhan Ulusoy, Ekmeğe
    %30 Zam Geleceğini Duyurdu.
    Neyse Dert Etmeyin Ekmek Bulmazsanız Kek Yersiniz ALINTIDIR
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 254/1223 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •