Sayfa 254/948 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Vay arkadaş amma verdiniz hisseyi. Satmadıgımıza pişman edeceksiniz illa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eğer niyet buysa, gelecek parlak demektir...

2. bence de aşırı verdiler...umarım toparlanır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Birazdan devre keseceğiz galiba. 2. Kez. Niye çıktın niye düştün. Yüzde 10 büyük rakam.

4. Eksi kapatmasa bari. Resmen 2 gündür bugün vermek için çıkmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Mal satsalar içim acımayacak. Mal da vermiyorlar. Aheste aheste.

6. endeks %1 eksidedir...ayrıca dün de %9 çıkış yapmıştı...dün ve bu gün kar etmiş yatırımcılardan bazıları satış yapmak istiyor olabilir...bir hissenin sağlıklı çıkabilmesi için realizasyonlar gereklidir...şu anda 2,74 e kadar maliyetli bir yol oluşmuştur..olası bir alış iştahında bu yolun tekrardan doldurulup geçilmesi mümkün olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    endeks %1 eksidedir...ayrıca dün de %9 çıkış yapmıştı...dün ve bu gün kar etmiş yatırımcılardan bazıları satış yapmak istiyor olabilir...bir hissenin sağlıklı çıkabilmesi için realizasyonlar gereklidir...şu anda 2,74 e kadar maliyetli bir yol oluşmuştur..olası bir alış iştahında bu yolun tekrardan doldurulup geçilmesi mümkün olur...
    keko hocam bu yorumlar senin bir kağıttan çıkmadan önce yaptığın son yorumlara benzemiş.)
    Çıkarsan haber ver senden buralar şenlenmişti,gidersende peşinden gelen olur belki)

8.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    keko hocam bu yorumlar senin bir kağıttan çıkmadan önce yaptığın son yorumlara benzemiş.)
    Çıkarsan haber ver senden buralar şenlenmişti,gidersende peşinden gelen olur belki)
    yok dostum çıkmadım ve çıkmam da...bu gün hiç trade yapmadım...bu tür git -gellere ben çok alıştım...kilergyoda da buna benzer çok hareketler oldu....kilergyoda iki ay içinde doğru tradeler ile birlikte %100 den fazla kazandık...çıkacak olursam da söylerim...bu konuda hiç merak etmeyin...

Sayfa 254/948 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •