bence de aşırı verdiler...umarım toparlanır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Birazdan devre keseceğiz galiba. 2. Kez. Niye çıktın niye düştün. Yüzde 10 büyük rakam.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eksi kapatmasa bari. Resmen 2 gündür bugün vermek için çıkmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mal satsalar içim acımayacak. Mal da vermiyorlar. Aheste aheste.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks %1 eksidedir...ayrıca dün de %9 çıkış yapmıştı...dün ve bu gün kar etmiş yatırımcılardan bazıları satış yapmak istiyor olabilir...bir hissenin sağlıklı çıkabilmesi için realizasyonlar gereklidir...şu anda 2,74 e kadar maliyetli bir yol oluşmuştur..olası bir alış iştahında bu yolun tekrardan doldurulup geçilmesi mümkün olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
yok dostum çıkmadım ve çıkmam da...bu gün hiç trade yapmadım...bu tür git -gellere ben çok alıştım...kilergyoda da buna benzer çok hareketler oldu....kilergyoda iki ay içinde doğru tradeler ile birlikte %100 den fazla kazandık...çıkacak olursam da söylerim...bu konuda hiç merak etmeyin...
Yer İmleri