Sayfa 254/501 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Zirveye yolculuk için Ilk gun Yaylar köyü. Olgunlar Mahallesi .yarın Dilber Düzü , sonra ki gün Kaçkar dağı zirve 3936 .Vangd içinde zirveye yolculuk ne zaman ve neresi oldugunu , ne zaman olacağını Galip Öztürk bilir. YTD

2. Herkes bir gaza gelmiş 2.7 alan biri olarak gaza gelmeyin patlarsınız benım gibi

3.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Herkes bir gaza gelmiş 2.7 alan biri olarak gaza gelmeyin patlarsınız benım gibi
    Bu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız... 😂

4.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Bu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız... ��
    Faruk alem adamsın sen yaşlanmazsın kolay kolay Ne oldu açılışta 2.10 açtı ordanda mı iteledi acaba gidiyor diye birilerine karanlık odada bile iş bitiriyo bu galip çok fena arkanı dönmeyecen valla Neyse bi gözüm burda benim elimdekilerin işini bir bitireyim burayada ugrarız arada

5.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Faruk alem adamsın sen yaşlanmazsın kolay kolay Ne oldu açılışta 2.10 açtı ordanda mı iteledi acaba gidiyor diye birilerine karanlık odada bile iş bitiriyo bu galip çok fena arkanı dönmeyecen valla Neyse bi gözüm burda benim elimdekilerin işini bir bitireyim burayada ugrarız arada
    Sıkıntı yok kartal abi bu sefer olmadı.. başka zaman inşallah...😂😂😂👍

6.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok kartal abi bu sefer olmadı.. başka zaman inşallah...��������
    Olur olur merak etme en azından negatif tepki vermedi habere buda bi şey zaten bayram arefesi fazla bi şey beklememek gerek yerinde sayması bile kardır...

7.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Olur olur merak etme en azından negatif tepki vermedi habere buda bi şey zaten bayram arefesi fazla bi şey beklememek gerek yerinde sayması bile kardır...
    Zaten bu sene bi şey beklemiyorum abi nasip se seneye😂😂😂👍

8. Galip sabah %4'e mal iteledi demek, galibe hakaret olur.
    Gıda grubu adamın sakız parası 10-15 bin lota kaldıysa vay haline.

Sayfa 254/501 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •