Artan

127,60 10 13:55
221,10 10 14:17
253,00 10 14:17
11,44 10 14:18
171,60 10 14:16
Artan Hisseler

Azalan

27,26 -9.97 14:17
17,26 -9.96 14:18
45,50 -9 14:18
33,78 -8.8 14:18
125,60 -7.65 14:18
Azalan Hisseler

İşlem

6.589.295.562,00 14:18
5.994.859.839,20 14:18
5.788.065.815,87 14:18
4.992.256.590,92 14:18
4.647.050.306,06 14:18
Tüm Hisseler
Sayfa 254/651 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    maliyetini sürekli neen yazıyorsun anlamadım )

ben daha önce 292 ortalama ile aldım 530dan cıktım.. simdi 240 altı yine topluyorum.. bos isler bunlar.. ettigin karda zararda senin hayırlı ugurlu olsun son 2 kademe aldım yok kurumum su ne faydası var millete anlamadım
    benim maliyetimi hesapla hadi bakalım (

birisi burda sirketle ilgili haber paylasıyor tepki veriyorsun..

kimsenin ucacak kacacak dedigi yok. ukcacak kacacak diyenlere zaten mantıklı insanlar cevap veriyor.

ama siz neen israrla asagıdan rakamlar telaffuz ediyorsunuz. oldu o zaman 050 ye gelsin hepimiz zarar edelim.

goygoy bırakın diyorsun en basta goygoyun alasını yapıyorsun.

dogru öngörü ve kararların o kadar cokki mübarek 75 den 115e gelen endeksde tüm zamanını vertu ile harcamısın

hakkaten goygoyu bırakalım.

biraz borsa ve hisse konusalım..
    Başta gizli goygoycu sen varsın topla bakalım.Aşağı hangi hedefi verdim yaz bana! Örnek verdiğim sen dahil daha aşağılara gelirse evet hala pozitif yazacaksınız yazdım orada bu pozitifliğinizde realiteden uzak mal yemiş senette!Maliyetimi yazıyorum ki buna rağmen olumssuzum çünkü olumlu hiç bir yanı yok sadece milleti düzeltiyorlar! Sen şanslıymışssın yukarıdan vermişssin.Ben 2,46 ilk halka arzda alıp 3,20 verdim.3,00 aldım 5,40 verdim.Sonra 5,30 aldım.4,5 vedalaştım.onra 3,50 aldım 3,80 verdim.Sonra 3,20 topladım.3,38 bastım.uzar gider! Maliyetimi asıl sen hesapla bakalım! Evet çok öngörülü kararlarım vardır,75 den 115 bin endeksde tüm zamanımı sadece vertu ile elbet harcamadım ama boşuna kasa oldum buna hayıflanıyorum.Buda hakkım sana danışmayacağım! Bak yukarıda gayet açık yazmışım en mantıklı en doğru! Harfine kadar alıntıladığın yazım tekrar oku ders çıkar biraz senetten konuş,varsa bilgin teknik temel yazarsın!Ben en azından teknik destek direnç yazıyorum!şimdi malını topla ,sen mal topluyorsun diye olumlu yazacak halimiz yok olumsuz olan,halka arz manüpülasyonuna mal verilmiş senette olumlu yazacak durum yoksa olumsuz yazacağız!birdahada yazılarımı alıntılayıp cevap yazma! (Sen benim senet ile ilgili gerçek olan yazılarıma niçin gocunuyorsun arkadaş!Her yazılana cevap verme gibi bir takıntın var bunu gösteriyorsun bana oda ayrı bir hastalık neyse) Muhatap olmayalım.Lütfen!

Ytd.Değildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 10-11-2017 saat: 02:33.

2.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    noldu sizin cift tavan hayalleriniz )

mefta oldu sanırım tıkayın pamugu gitsin
    Adı gibi hayaldi,gerçek olmadı.Mal elde kaldı çok yok zaten düşsede çıksada zengin etmez

3.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Başta gizli goygoycu sen varsın topla bakalım.Aşağı hangi hedefi verdim yaz bana! Örnek verdiğim sen dahil daha aşağılara gelirse evet hala pozitif yazacaksınız yazdım orada bu pozitifliğinizde realiteden uzak mal yemiş senette!Maliyetimi yazıyorum ki buna rağmen olumssuzum çünkü olumlu hiç bir yanı yok sadece milleti düzeltiyorlar! Sen şanslıymışssın yukarıdan vermişssin.Ben 2,46 ilk halka arzda alıp 3,20 verdim.3,00 aldım 5,40 verdim.Sonra 5,30 aldım.4,5 vedalaştım.onra 3,50 aldım 3,80 verdim.Sonra 3,20 topladım.3,38 bastım.uzar gider! Maliyetimi asıl sen hesapla bakalım! Evet çok öngörülü kararlarım vardır,75 den 115 bin endeksde tüm zamanımı sadece vertu ile elbet harcamadım ama boşuna kasa oldum buna hayıflanıyorum.Buda hakkım sana danışmayacağım! Bak yukarıda gayet açık yazmışım en mantıklı en doğru! Harfine kadar alıntıladığın yazım tekrar oku ders çıkar biraz senetten konuş,varsa bilgin teknik temel yazarsın!Ben en azından teknik destek direnç yazıyorum!şimdi malını topla ,sen mal topluyorsun diye olumlu yazacak halimiz yok olumsuz olan,halka arz manüpülasyonuna mal verilmiş senette olumlu yazacak durum yoksa olumsuz yazacağız!birdahada yazılarımı alıntılayıp cevap yazma! (Sen benim senet ile ilgili gerçek olan yazılarıma niçin gocunuyorsun arkadaş!Her yazılana cevap verme gibi bir takıntın var bunu gösteriyorsun bana oda ayrı bir hastalık neyse) Muhatap olmayalım.Lütfen!

Ytd.Değildir.
    herkese goygoycu diyen kişinin goygoyculuğundan şüphe etmemek elde değil.

4.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku

Ytd.Değildir.
    komik...

surdan aldım 2 kademe üstten sattım demek temel mi oluyor teknikmi

ben bugun thyde 30 40 kademe aldım trade ile..

trade edigin vertu kagıdında 1 kademe degil.

garanti thyao gibi endeks kagıtlarında olur .

takıntısı olan sensin birde burası sana özelmis gibi yazılar yazıyorsun...

her yazının icinde rakamlar geciyor.. nereye gelirse gelsin . ne alaka 2 ye gelsin olumlu olacaksınız diyorsun

herseyin en iyisini sen biliyorsun.. herseyin en iyisini sen yapıyorsun. herseyin uzmanı sensin..

neyse sana son sözüm. git kumda oyna..

5. Egonu tatmin ettinmi!!! Her alıntıya cevap yazma isteği nedir arkadaş! sana cevap yazma diyorum.Medeni bir insan gii konuuyorum. Mal mı topluyorsun ne yapıyorsun yap arkadaş sadece benim gönderilerimi alıntılama sana sormayacağım ne yazacağımı beğenmiyorsan yazdıklarımı red listesine alırsın bundan sonra muhatap olma Lütfen!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şaka gibi

burasi yazicilar topigini de gecti.

orda da sirket birlesme haberi geldi hisse 25 den 18 e geldi. insanlar 12-13 leri konusup patronlarin ne anasini ne avradini birakti. simdi bakiyorum sut liman

aynisi burda yahu nasil bir toplumuz boyle... yahu bir yatirim yapiyoruz , yapiyorsan sirkete guveneceksin, patronuna guveneceksin, haberlerine guveneceksin. guvenmiyorsan yapma islem bu kadar basittir olay !!!

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

butun basvurular yapılmış, insallah yıl sonuna kadar smartiks halka arzi tamamlanacaktir[emoji4]

smartiks guzel sirket, halka arzda olmayi planliyorum ama bakalim piyasa degeri ne olacak.

hayirli olsun

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

butun basvurular yapılmış, insallah yıl sonuna kadar smartiks halka arzi tamamlanacaktir[emoji4]

smartiks guzel sirket, halka arzda olmayi planliyorum ama bakalim piyasa degeri ne olacak.

hayirli olsun

usta neden haber paylasıyorsun

bak birileri kızacak sonra goygoy yapmayın diye

Sayfa 254/651 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •