sen nıye burda yapılan naumussuzlukları rasyonellestırmeye calsıyorsun.. Olan şu patron 1 tl aldı hepımızıden , sonra bu parayı kasaya koydu ve sımdıde 1 tl nın altında satıp, tekrara nakıte gecıyor. Bu arada sırket mılyon kazana ne olur. Zaten parayı o kontrol edıyor, temettu yok, gerı alım yok. Sıyaset ve kurumlarda da etkın adam. Spk ya bır telefon eder yada ettırır konu kapanır.. Bu hısseyı bu sıkayetler ıle neler yapmazlardı. Ama buna dokunamazlarr
E 1 den aldığı parayı 0.8 den mi satıyor.O da nakit bu da nakit neden millete ucuza satıyor ben anlamadım.Bedellinin son günü ruchanlar 0.11 den satıldı.1 de bedelli parası en düşük maliyet 1.11 Eskiden mal sahibi olanların maliyetlerini hiç saymıyorum.14 milyon lot 1.01 den alındı.Yani üç gün öncesine kadar minimum maliyet 1.01.Yahu 195 milyonluk hacim 0.80 lerde neden oldu nasıl oldu kim sattı satan varsa bu kadar lotu karşılayacak yeni yatırımcı varmıydı paçalcılar bu muammayı açıklayabilir mi neden taban yaptırdılar dertleri ne anlıyamadım
Yer İmleri