Sayfa 254/1006 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın paramanya parça derken
    50 k ve altı mı yoksa 100k mi
    Evet 50 k lik parcalar halinde dun aldim .

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dgaz yerine evde yapabileceğiniz seyler bulun bence.neler uygun olur[emoji39][emoji2957]
    Faturalar 4 hane gelicek....
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    döviz çok olunca bankalar neden faiz ödesin ?

ytd.

syg,
    Bu enerji maliyetleri, ithalata dayali ara mal ekonomisi ile elbet bitecek. Swaplarlar bir yere kadar, turizm olayi da bitti. Bu cds ler ile sicak para veya ulke riski sebebi ile dogrudan yatirim alma ihtimalimiz de yok. O zaman tekrar 3.5 - 4.00 alinir

Ayrica su bir kac aydir sanki tek yerden max oran belirlenmis, onun uzerinde kim olursan ol vermiyorlar dovize yuksek oran

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mevduat vade günü gelince PPZ ye geçtim. Ytd.

Döviz + Fon + Viop sepetine devam. Ytd.

Seçimlere 3 ay kala Bist kumarhanesinden hisse almaya başlarım. Ytd.

Not: Oyak grubundan Temettü hissemi taşımaya devam ediyorum.
    Algo işi nasıl gidiyor hocam

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Algo işi nasıl gidiyor hocam
    Memnunum :-) ocak - haziran sonu getiri yaklaşık %210 ama temmuz dan sonra getiri azaldı şu an %190 civarı. Viop ta büyük oyuncu sayısı azaldı ve momentum da azaldı. Getiri deki azalmayı buna bağlıyorum. Aralık ayında veya yeni yılda momentum yine yükselir diye düşünüyorum. Fonlar bir şekilde para kazanmak zorunda. Aralık-Ocak aylarında momentum yükselmez ise haziran-temmuz aylarında canlanmasını beklerim. Ytd.

Not: bu yıl getiri beklentim %250 civarı idi çünkü 2020 getirisi kabaca %900 oldu. Yani bu getiri den sonra büyük oyuncuların mola vermesi normal:-) 2022 getiri beklentim %450-600 arası. Nasip...
    Son düzenleme : kafkaf; 24-09-2021 saat: 19:09.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Arkadaşlar Bloomberght de bankalar mevduat faizlerini düşürmeye cekler, beni bir sürü banka aradı gelin 19,5 , 19,75 verelim demiş bu doğru olabilir mi yoksa palavra mı

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Bloomberght de bankalar mevduat faizlerini düşürmeye cekler, beni bir sürü banka aradı gelin 19,5 , 19,75 verelim demiş bu doğru olabilir mi yoksa palavra mı
    https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...054764544?s=19

1-2 gün içinde değilde 1 hafta civarında yavaş yavaş düşmesini beklerim.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Akbank da mobilden baktım bugün oranlar 0.50 puan düşmüştü keza enpara da düşürmüş cepteteb de ama dolara kaçışın hızlanmaması için bir formül bulmak zorundalar yoksa bu enflasyonda zırt pırt faiz inecekse kur uçar

Sayfa 254/1006 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •