Bu enerji maliyetleri, ithalata dayali ara mal ekonomisi ile elbet bitecek. Swaplarlar bir yere kadar, turizm olayi da bitti. Bu cds ler ile sicak para veya ulke riski sebebi ile dogrudan yatirim alma ihtimalimiz de yok. O zaman tekrar 3.5 - 4.00 alinir
Ayrica su bir kac aydir sanki tek yerden max oran belirlenmis, onun uzerinde kim olursan ol vermiyorlar dovize yuksek oran
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memnunum :-) ocak - haziran sonu getiri yaklaşık %210 ama temmuz dan sonra getiri azaldı şu an %190 civarı. Viop ta büyük oyuncu sayısı azaldı ve momentum da azaldı. Getiri deki azalmayı buna bağlıyorum. Aralık ayında veya yeni yılda momentum yine yükselir diye düşünüyorum. Fonlar bir şekilde para kazanmak zorunda. Aralık-Ocak aylarında momentum yükselmez ise haziran-temmuz aylarında canlanmasını beklerim. Ytd.
Not: bu yıl getiri beklentim %250 civarı idi çünkü 2020 getirisi kabaca %900 oldu. Yani bu getiri den sonra büyük oyuncuların mola vermesi normal:-) 2022 getiri beklentim %450-600 arası. Nasip...
Son düzenleme : kafkaf; 24-09-2021 saat: 19:09.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Arkadaşlar Bloomberght de bankalar mevduat faizlerini düşürmeye cekler, beni bir sürü banka aradı gelin 19,5 , 19,75 verelim demiş bu doğru olabilir mi yoksa palavra mı
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...054764544?s=19
1-2 gün içinde değilde 1 hafta civarında yavaş yavaş düşmesini beklerim.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Akbank da mobilden baktım bugün oranlar 0.50 puan düşmüştü keza enpara da düşürmüş cepteteb de ama dolara kaçışın hızlanmaması için bir formül bulmak zorundalar yoksa bu enflasyonda zırt pırt faiz inecekse kur uçar
Yer İmleri