Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
16,12 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 254/327 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304 ... SonSon
Arama sonucu : 2648 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhabalar,
    İş Yatırım girişim sermayesinde ortak olduğu şirketlere son çeyrek yeniden varlık değerlemesi yapıyor. Yani 4. çeyrek yeniden değerleme sebebiyle ekstradan bir kar yazacak. Bu karın ne kadar gelebileceği hakkında bir fikri var olan var mıdır?

2022 nin son çeyreğinde ne kadar kar yazdığını merak etmiştim. Deniz Yatırım'ın raporunda bu karın 2.4 milyar lira olduğu yazılı. Raporun linki:

https://www.denizyatirim.com/Uploads...dirme_2754.pdf

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    dokuz aylık kara göre hbk 6,31 nasıl buldunuz
    rica etsem yazarmısınız
    Matriks de 6,31 ben de ondan sordum matriks hbk yi son 12 aylığa göre mi hesaplıyor

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Matriks de 6,31 ben de ondan sordum matriks hbk yi son 12 aylığa göre mi hesaplıyor
    bunu her çeyrek yapmak mümkün, 9 aylık kara göre 7,2/1,5= 4.8
    yıllık 9.5 milyar beklentiye göre hesaplanırsa. 6,3 çıkar
    bol kazanç

Alıntı Originally Posted by Rawe Yazıyı Oku
    temettü.jpg

Son 5 sene temettü dağıtma oranları yaklaşık %30 lar civarında. Temettü dağıtım oranını düşük tutup sermayesini güçlendiriyor.
    haklısınız genel ortalama %30 fakat %80 'i geçen dağıtımlar da olmuş...
    artık beklemekten başka yapacak bir şey yok

piyasanın öncu hissesi gibi hareket ediyor...
    önce ben düşerim ,önce ben yükselirim vs.

6. Pazartesiye cakma hazirligi yapiyordur.Dengesi bozuldu bi kere.Bi tavan olmadan inanmam bunlara ben.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Açıklamalar
    (Yapılandırılmış Ürünler ve Fon Pazarı, Fiyat Marjı: SERBEST) İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (IYM) tarafından ihraç edilen ve piyasa yapıcılığını IYM'nin yaptığı kısa kodları aşağıda bulunan 338 adet varant 10 Kasım 2023 tarihinden itibaren (BUGÜN) işlem görmeye başlamıştır. Söz konusu varantların özelliklerine ait detaylı bilgiler Borsa İstanbul A.Ş. ve IYM tarafından KAP'ta yayımlanan duyurulardan takip edilebilir:

IYILH.V, IYILI.V, IYILJ.V, IYILK.V, IYILL.V, IYILM.V, IYILN.V, IYILO.V, IYIZD.V, IYIZE.V, IYIZF.V, IYIZG.V, IYIZH.V, IYIZI.V, IYIZJ.V, IYIZK.V, ICIDK.V, ICIDL.V, ICIDM.V, ICIDN.V, ICIDO.V, ICISK.V, ICISL.V, ICISM.V, ICISN.V, ICISO.V, ANIAZ.V, ANIBA.V, ANIBB.V, ANIBC.V, ANIBD.V, ANIQZ.V, ANIQA.V, ANIQB.V, ANIQC.V, ANIQD.V, GNIIF.V, GNIIG.V, GNIIH.V, GNIII.V, GNIIJ.V, GNIUI.V, GNIUJ.V, GNIUK.V, GNIUL.V, GNIUM.V, TYIAZ.V, TYIBA.V, TYIBB.V, TYIBC.V, TYIBD.V, TYIQZ.V, TYIQA.V, TYIQB.V, TYIQC.V, TYIQD.V, YPIDE.V, YPIDF.V, YPIDG.V, YPIDH.V, YPIDI.V, YPISF.V, YPISG.V, YPISH.V, YPISI.V, YPISJ.V, KDIJG.V, KDIJH.V, KDIJI.V, KDIJJ.V, KDIJK.V, KDIVI.V, KDIVJ.V, KDIVK.V, KDIVL.V, KDIVM.V, SLIIN.V, SLIIO.V, SLIJA.V, SLIJB.V, SLIJC.V, SLIUJ.V, SLIUK.V, SLIUL.V, SLIUM.V, SLIUN.V, HEICI.V, HEICJ.V, HEICK.V, HEICL.V, HEICM.V, HEIRI.V, HEIRJ.V, HEIRK.V, HEIRL.V, HEIRM.V, PTIEB.V, PTIEC.V, PTIED.V, PTIEE.V, PTIEF.V, PTISZ.V, PTITA.V, PTITB.V, PTITC.V, PTITD.V, BIIKH.V, BIIKI.V, BIIKJ.V, BIIKK.V, BIIKL.V, BIIYD.V, BIIYE.V, BIIYF.V, BIIYG.V, BIIYH.V, AEIAZ.V, AEIBA.V, AEIBB.V, AEIBC.V, AEIBD.V, AEIPZ.V, AEIQA.V, AEIQB.V, AEIQC.V, AEIQD.V, SSIJO.V, SSIKA.V, SSIKB.V, SSIKC.V, SSIKD.V, SSIVM.V, SSIVN.V, SSIVO.V, SSIYA.V, SSIYB.V, TRIAZ.V, TRIBA.V, TRIBB.V, TRIBC.V, TRIBD.V, TRIPZ.V, TRIQA.V, TRIQB.V, TRIQC.V, TRIQD.V, TLIMD.V, TLIME.V, TLIMF.V, TLIMG.V, TLIMH.V, TLIZD.V, TLIZE.V, TLIZF.V, TLIZG.V, TLIZH.V, EYIAZ.V, EYIBA.V, EYIBB.V, EYIBC.V, EYIBD.V, EYIPZ.V, EYIQA.V, EYIQB.V, EYIQC.V, EYIQD.V, ELIAU.V, ELIAV.V, ELIAW.V, ELIAX.V, ELIAY.V, ELIPU.V, ELIPV.V, ELIPW.V, ELIPX.V, ELIPY.V, ARIOK.V, ARIOL.V, ARIOM.V, ARION.V, ARIOO.V, ARIWN.V, ARIWO.V, ARIWP.V, ARIWQ.V, ARIWR.V, KOIAU.V, KOIAV.V, KOIAW.V, KOIAX.V, KOIAY.V, KOIPU.V, KOIPV.V, KOIPW.V, KOIPX.V, KOIPY.V, SOIAU.V, SOIAV.V, SOIAW.V, SOIAX.V, SOIAY.V, SOIPU.V, SOIPV.V, SOIPW.V, SOIPX.V, SOIPY.V, KZIIN.V, KZIIO.V, KZIJA.V, KZIJB.V, KZIJC.V, KZIUJ.V, KZIUK.V, KZIUL.V, KZIUM.V, KZIUN.V, TOINB.V, TOINC.V, TOIND.V, TOINE.V, TOINF.V, TOIQM.V, TOIQN.V, TOIQO.V, TOIQP.V, TOIQR.V, FRIDE.V, FRIDF.V, FRIDG.V, FRIDH.V, FRIDI.V, FRISF.V, FRISG.V, FRISH.V, FRISI.V, FRISJ.V, PGING.V, PGINH.V, PGINI.V, PGINJ.V, PGINK.V, PGIQS.V, PGIQT.V, PGIQU.V, PGIQV.V, PGIQY.V, EIIAP.V, EIIAQ.V, EIIAR.V, EIIAS.V, EIIAT.V, EIIPP.V, EIIPQ.V, EIIPR.V, EIIPS.V, EIIPT.V, ATIAF.V, ATIAG.V, ATIAH.V, ATIAI.V, ATIAJ.V, ATIPF.V, ATIPG.V, ATIPH.V, ATIPI.V, ATIPJ.V, EXIAS.V, EXIAT.V, EXIAU.V, EXIAV.V, EXIWV.V, EXIWW.V, EXIWX.V, EXIWY.V, ALINL.V, ALINM.V, ALINN.V, ALINO.V, ALIQZ.V, ALIWA.V, ALIWB.V, ALIWC.V, AOIAQ.V, AOIAR.V, AOIAS.V, AOIAT.V, AOIPQ.V, AOIPR.V, AOIPS.V, AOIPT.V, DKIAM.V, DKIAN.V, DKIAO.V, DKIAP.V, DKIPM.V, DKIPN.V, DKIPO.V, DKIPP.V, PPIAM.V, PPIAN.V, PPIAO.V, PPIAP.V, PPIPM.V, PPIPN.V, PPIPO.V, PPIPP.V, DJIHL.V, DJIHM.V, DJIHN.V, DJIHO.V, DJITI.V, DJITJ.V, DJITK.V, DJITL.V, SPIHL.V, SPIHM.V, SPIHN.V, SPIHO.V, SPITH.V, SPITI.V, SPITJ.V, SPITK.V, NAIBG.V, NAIBH.V, NAIBI.V, NAIBJ.V, NAIQG.V, NAIQH.V, NAIQI.V, NAIQJ.V, CTIDM.V, CTIDN.V, CTIDO.V, CTIEA.V, CTIZR.V, CTIZS.V, CTIZT.V, CTIZU.V ***

bu nedir arkadaşlar

8. İsmen tavan olmaz zaten kaç kere olmuş olsa da hemen bozar, bugünkü geri dönüş çok geciken ama en azından yorgunluğu dindiren bir dönüştü,33 lerden aşağısı da yok artık dedirtti inşallah. 35 den aşağısı yok derken bu kadar sarkması korkuttu bakalım piyasaya pozitif yön mesajı alabildik mi, karanlıklarda çok çalıyor tahtadan bu da ayrı sıkıntı son günlerde

Sayfa 254/327 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •