Sayfa 254/642 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 5129 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Haftalık takas gördüm bir yerde, yine önüne gelen emeklilik fonlarına 588 bn lot yaslamış. Nahoş...

2.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Çekici segmenti (bu düşmüş , satamıyorlar herhalde) hariç diğer kalemlerde satış fiyatı bir önceki 3 aya göre %14 civarında artmış. Geçen senenin aynı 3 aylığına göre , çekici hariç diğer segmentler %20 nin üzerinde artmış birim satış fiyatı (usd bazlı) . Karlılık iyi gelebilir
    Bu kadar büyük artışın sebebi bence: geçen sene sonunda üretime yeni giren modeller eskiye göre daha yüksek fiyatlı. Ama ona rağmen satılabiliyor. Buda yeni modellerin hedefi vurduğunu gösteriyor. İngiltere de satışları rekor kırıyor.
    Ayrıca bu sene ve bundan sonra Romanya fabrikasının karlılığa kayda değer katkı vereceğini umuyorum.
    Diğer bir göz önünde bulundurulması gereken çıkarım: bir önceki 3 aya göre hem satış adetleri hem satış fiyatları artmış. buda hedef pazarlarda (avrupa ingiltere) pazarın olumlu yönde iyileştiğini gösteriyor. Transporter da üretime girdiğinde froto avrupa pazar payını yüzde 14 lerden yüzde 16-17 lere taşıyabilir, stelantis in pazarını tırtıklayabilir
    Hocam 3. çeyrek için satış fiyatlarına nereden ulaştınız acaba?

3. Günaydınlar,

Bakınız Ttrak 2. temettü vermek istediğini açıklamış, olağanüstü genel kurulda teklif edecekler. Net 24,28 TL...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1347574

4.  Alıntı Originally Posted by hasmetbeyaz Yazıyı Oku
    Hocam 3. çeyrek için satış fiyatlarına nereden ulaştınız acaba?
    Kendim çetele tutuyorum. Halka açıklanan duyurularda var. Diğer duyurular içinde

5.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Kendim çetele tutuyorum. Halka açıklanan duyurularda var. Diğer duyurular içinde
    Bu şekilde çekici, kamyon özelinde USD bazında değer paylaşıldığını bilmiyordum hocam, çok teşekkür ederim. Bir miktar toparlanma görmüş olmak rahatlattı açıkçası, paylaşım için sağolun.

6.  Alıntı Originally Posted by hasmetbeyaz Yazıyı Oku
    Bu şekilde çekici, kamyon özelinde USD bazında değer paylaşıldığını bilmiyordum hocam, çok teşekkür ederim. Bir miktar toparlanma görmüş olmak rahatlattı açıkçası, paylaşım için sağolun.
    Küçük Bir miktar değil baya bir toparlanma var ihracatta.
    İşin ilginci güdük olan 3 aylıkta, ağustosun yarısı duruş ta geçti.
    Bundan sonra Transporter da devreye girecek. 6 ay full üretim .iyi rakamlar görebiliriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TTRAK 2. temettuyu acikladi bugun..

Sira bizde.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Cengiz Eroldu, ihracatta ilk 9 ayda verilerin çok olumsuz olmamasına rağmen, geleceğe yönelik büyük endişeleri olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: “İç pazarda yerli payının azaldığı bir dönemde İhracatla kendimize çıkış aradığımız bir dönemdeyiz. Fakat ihracatta da birtakım tehditler var, birtakım sorunlar var. Küreselde zorlu bir döneme giriliyor. Zorlu bir sınav var. Bu gelişmeler bizi korkutuyor. İlk dokuz ayda kamyon ihracatında yüzde 44’lük sert bir gerileme var. Bizim açımızdan kamyon her zaman öncü bir göstergedir. Ticarette, sanayide yavaşlama, durgunluk başladığı zaman bunun ilk belirtisi kamyon tarafından gelir. Bu da aslında Avrupa’daki durgunluğun bir öncüsü. Bu tabi kamyonla başlayıp daha sonra tüm işlerimize yayılabilecek bir risk. Avrupa pazarında azalmaya yönelik, durgunluğa yönelik bir trendin olduğu görülüyor. Ağustosta Avrupa pazarı yüzde 18 geri gelmişti. Eylülde de İspanya hariç yine büyük pazarların daraldığını görüyoruz;: Avrupa pazarında yaşanan daralmanın en önemli etkilerinden biri tabii ki enflasyon. Diğer yandan yoğun bir Çin rekabeti var, elektrikli araç talebinde yavaşlama var. Bir yandan yüksek bir yatırım ihtiyacı var ama kâr marjları tabii düşen pazarda çok baskı altına girdi.”

Sayfa 254/642 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •