oyak yatırım yıl sonu için karda yuzde iki azalma bekliyor. inşallah öle olur rakamlar ben yatrımcı sunumunu geçtim.
oyak yatırım yıl sonu için karda yuzde iki azalma bekliyor. inşallah öle olur rakamlar ben yatrımcı sunumunu geçtim.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
AKGRT geçen sene 433 milyon TL kar etti. Bu sene 3 çeyrek net kar toplamı 231 milyon TL.
Geçen sene ilk 3 çeyrek 344 milyon TL kar etti. İlk dokuz aylık dönemde bakar isek yaklaşık %33 düşüş var.
Geçen senenin 433 milyon TL karını yakalamak için bile 200 milyon civarında çeyreklik kar etmesi gerekiyor.
Karşılık serbest bırakarak bu karı elde edecekse bilemeyiz tabii...
Bu piyasa da ve bu kurla Şuan fiyatın en az 9 ve üzeri olması lazım.. Bekleyip göreceğiz
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
uzun zamandır böyle bir yükselişe hasret kalmıştık. satacağımızdan değil ama fiyatın biraz yukarılara gitmesi fena olmaz.. An itibariyle %3,78 prim ve 7,42 fiyat..
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Yer İmleri