Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Selam,
Aslında 411-12 destek oldu. İşlemler bunu teyid ediyor günlükte. Ana trend bozulmuştu, ancak 4,29 da idare eder diyelim ( günlük ve saatlikte) 4,32 iyi idi.Neyse pazartesi öğlen 4,5x test edilir diye düşünüyorum.Başka arkadaşlara ahkam kestim ama hata yaptım, 4,45 maliyet çok yüksek. İşk defa bu kağıtta tüm varlığımla girdim. Neyse artık. Hayırlısı olsun diyelim. Analiz yaparak faydalı bilgiler paylaşacağımı umuyorum. Bir yataş ta buradan çıkartırız.
Bol kazançlar.
burda teknikten anlamadığım kanısı oluştu sanırım. ama az çok anlarım. sadece borsada yeniyim. şirketlerle ilgili çok bilgim yok. kritik seviye 4.38 idi. tosladı geri geldi. pzt takip edilecek seviye 4.38 olmalı üstünde kalması durumunda 4.98 direnç bölgesdir. bugünkü kapanış çok anlam ifade etmiyor. aşağıda 3.98 daha aşağıda 3.7x seviyeleri var.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
Yer İmleri