Acemşah hocam Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemşah hocam Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tur sert hareketler 3 5 gun devamindan sonra genelde haber düşer.. haberi onceden satin alan grupta genelde piyasa ogrendigi icin mal cikar... bakalim bu yukselis. Onceden sirket ici haber alma durumu mu. Tamamen içinden geleni yaziyorum... bilgi sahibi degilimdir..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Hisse uzun zamandır yatay durumunda hareket ediyor şimdi burda beklenti xxx fiyatlar ise xx .ift haneli rakamlardan hızlı yukarı çekmesi lazım tahta yapıcının yok heber bu hafta gelirse xxx rakamalr hayal olabilir.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür.
bir arkadaştan deri sektorunde peşin kavramının 9 aylık cek oldugunu ogrendım . dogrumudur
Ne yalan soyleyeyim. Icimden gecen yabanci ortak alması ve bize cagri yapilmasi.. bizim için en iyi senaryo...
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Acemşah hocam , biz derimden ekmeğimizi yedik az birazda , DESA hakkında ne düşünüyorsun ,fiyatı çok düşük geldi bana , yıllardırda aynı yerlerde, deri sektöründe yıllar sonra bir Meksika dalgasının başlangıcı olabilir mi , gazete haberleri Derimin çıkışı vs.
Cirodan fala pazarlamadan alacak var.. hatta az bile demis..
Yer İmleri