Sayfa 255/651 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar hedefimiz 0.32 idi ulaştık çok şükür yeni yerimiz burası bı altı ayda burda bekleriz sanırım
    Trader38'den alıntı yapıyorum ama onun haricindeki arkadaşlara yazıyorum.
    Şirketin iki ay içerisinde yıllık raporunu açıklama zorunluluğu var. İlla ki bir hareket yapacak. 6 ay falan hikaye. İki gün önce hisseyi kötüleyenlere çatan bu zat şimdi hepimizi 6 ay hissenin yerinde sayacağına ikna etme çabasında!
    Şimdi daha da eminim ki iki ay içerisinde hisse zıplayacak. Zıplamazsa size söz herşeyi satıp borsadan çıkacağım.
    Yeni gireceklere yatırım tavsiyesi, buralardan aldınız aldınız. Sonra baka kalırsınız.
    Bu şirketin sahibi şeytana pabucunu ters giydirir. İstediği sürece kottan atılmadan yıllarca buralarda dolanır. Ne şirketler var 1 masa iki sandalye, hâlâ borsadalar.
    Çok düşerse 0.20'ye gelir, %30 kaybedersiniz. Ama çıkarsa en az 3'e katlarsınız.
    Bunu bilin öyle girin veya çıkın!

2.  Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Trader38'den alıntı yapıyorum ama onun haricindeki arkadaşlara yazıyorum.
    Şirketin iki ay içerisinde yıllık raporunu açıklama zorunluluğu var. İlla ki bir hareket yapacak. 6 ay falan hikaye. İki gün önce hisseyi kötüleyenlere çatan bu zat şimdi hepimizi 6 ay hissenin yerinde sayacağına ikna etme çabasında!
    Şimdi daha da eminim ki iki ay içerisinde hisse zıplayacak. Zıplamazsa size söz herşeyi satıp borsadan çıkacağım.
    Yeni gireceklere yatırım tavsiyesi, buralardan aldınız aldınız. Sonra baka kalırsınız.
    Bu şirketin sahibi şeytana pabucunu ters giydirir. İstediği sürece kottan atılmadan yıllarca buralarda dolanır. Ne şirketler var 1 masa iki sandalye, hâlâ borsadalar.
    Çok düşerse 0.20'ye gelir, %30 kaybedersiniz. Ama çıkarsa en az 3'e katlarsınız.
    Bunu bilin öyle girin veya çıkın!
    Kardeş ben önceki tecrübeyi söyledim 6 ay burda kalır diye çünkü 6 ay 27 kurusta kaldı ama sen çok bilmiş şekilde iki ay içinde ziplayacak diyon insanları ben değil sen yonlendiriyorsun

3.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Kardeş ben önceki tecrübeyi söyledim 6 ay burda kalır diye çünkü 6 ay 27 kurusta kaldı ama sen çok bilmiş şekilde iki ay içinde ziplayacak diyon insanları ben değil sen yonlendiriyorsun
     Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Valla 80 kuruştan 24 kuruşa düşene kadar kimse orası şişti burası patladı demiyordu 4 kuruş prim yaptı herkes yorum yapıyor yok rsi şişmiş yok bilmem nereye gelmiş 8 aydır beklemekten milletin her yeri şişti olumsuz yoruma tahammülü muz yok bilesin,bu şirket kurtulacak önü açık yeterki patron istesin iki tane mühendis bulur bir yazılım çıkarır sonra bir haber şirketimiz perakende ticaretin yanında yazılım konusunda çalışmalara başlamıştır diye 3 ay sonra bakmışsın logo olmusuz
    Yakında şirketten beklediğimiz haberler gelecek inşallah tedarikçilerle anlaşma açılacak mağazalar grup değişimi tahvil ödemesi ya ucacagiz ya batacagiz
    İnşallah iyi bir haber gelirde hisseyi kotuleyenlere kapak olur
    Evet evet herkesi ben yanıltıp yönlendiriyorum

4.  Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Sayın bsenel matrix i buraya nasıl yapıstiriyorsunuz.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Sayın bsenel matrix i buraya nasıl yapıstiriyorsunuz.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ekran resmini aldıktan sonra cepten cevap yazarken aşağıda çıkan resim işaretine basıyorum. Galeri açılıyor. Ekliyorum.

6. Arkadaşlar lütfen bana satasmayin cahil cuhelaya laf yetistiricem diye uğraşıyorum bsenel vs artık kimseyle ikili mutaalam olmayacak arasıra görüşlerimi paylasicam

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar lütfen bana satasmayin cahil cuhelaya laf yetistiricem diye uğraşıyorum bsenel vs artık kimseyle ikili mutaalam olmayacak arasıra görüşlerimi paylasicam
    Laf kalabalığına gelmesin. Yazdıklarım trader38 hariç BMEKS ile ilgilenen herkesedir. Kesinlikle ona cevap olsun diye değil sizi bilgilendirmek adına yazıyorum.
    Trader38 günlükçüdür. Gelir altın vuruşu yapar ve gider. Geride kalanlar umurunda olmaz. Hisseyi alınca yağlar ballar. Satınca daha da düşsün diye kötülemeye başlar.
    Elimden geldiğince günlük fırsatçılarına engel olmaya çalışıyorum.
    Keşke bunun gibilere hiç fırsat çıkmasa, ama ne mümkün!

Sayfa 255/651 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •