Maliyet 3600 ne 20 bni beklerim nede 10 bini 5 6 gorsem satar gecerim 10 bnden alicak kisi dusunsjn hikayenin gerisini
Maliyet 3600 ne 20 bni beklerim nede 10 bini 5 6 gorsem satar gecerim 10 bnden alicak kisi dusunsjn hikayenin gerisini
Belki cogunuz kiziyor bana hatta birilerinin adami diye dusunuyor ama oyle degil ben hikayenin hikayesini satin aldim gerceklesmesini degil elimizde ne var bende dahil kimse bilmiyor 33 yil onceki fiyatini 2 ye katlamis bir hisse inanin abartmiyorum 3 aydir her gun arastiriyorum imtiyazi cozmeye calisiyorum bos ... isbanka mail atiyorum o da bos hisselerin haklari gizliymis![]()
Ben de istiyorum 50 bin olur demeyi veya 20 bin olucak demeyi ama olmicak sanki evet kizdirip kizdirip bu mesele onumuze getiriyorlar 10 yilda bir konuyu ama arkasi fos neden cunku bu isi cozmek icin bir kanunu baska bir kanun ile yikmak lazim gelde isin icinden cik
. Chp 6 defa temettü vermemiş mahkemelik olmuştur ataturkun vasiyeti cignenmistir. Ataturkun hisselerini koruyup gozetmemistir (isbank dışında hiç bir iştirak te ataturkun hissesi yoktur ) kurucu hisselerin temettü geliri kısıtlamış tir. Vasiyet yine cignenmistir bunlar bile başlı basınca hazineye devri için yeterli sebeptir.
iş bankası açısından önemli bir detay madem paraya ihtiyacın var 5 milyar dolar tahvil sürüyorsun, neden iştirak ve c hısselerinden yoğun alış yapıyorsun.
1) bu kadar güçlü bir iktidar bu işe el atmış. ve konuyu kamu önünde çözeceğini dillendirmiş.
2) iktidar chp payları üzerinden hazineye devir sonrası hazine bir gelire kavuşacaksa bu iş çözülecek demektir.
3 ) iş bankası hisse alımları ve bu konuda sessiz kalmaları
bu üç olgu benim beklentilerimi devam ettiriyor.
Bizde atıyoruz hiç bir cevap yok sesizlik iyidir belki de karsilikli anlaşma vardır erdogan ve isbank yönetimi arasında bu işi bukadar uzaması bundan olabilir. Holding için hisse toplamak ve kurulacak holding e Atatürk ve isbank hisseleri payları belirlenecek böylelikle tüm istiraklerden Atatürk hissesi de temettu alacak diye tahmin ediyorum
Yer İmleri