Buyur Onat kardeş.
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyur Onat kardeş.
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
danıştay yurutmeyi durdurma ile ilgili karar verirse fazla sürmez ama yürütme meselesine girmez esastan bakarsa ölme eşeğim ölme durumu .
spk.3 iş günü süre vermişti ne ldu işte bizim spk.bir karar aldın ve uygulatacak gücün yk mahkemeyide hep şirketler kazanıyr.
spk.yüzünden kervansaray çağrısı 5 yılımızı ve paramızın pul lmasını sağladı.
sermaye piyasası böylemi gelişecek
SPK=Soygun Piyasası Kurumu
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Hayırlısı olsun gittiğiniz yerde kazanırsınız umarım. Biz beklemeye devam. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. Ben şok nin dediği şekilde 0.82 ayrılma hakkını kabul edeceklerini düşünüyorum sadece zaman kazanıp toplayabildikleri kadar toplanacaktır gibi. Kaç yıldır bekliyoruz birkaç ay daha bekleriz. Bu arada paylaşmanızda sakınca yoksa ne kadar hissenin vardı? Ytd.
Bu SPK kararları pek bir sonuç üretmiyor. Bir yete dokunmayan yaptırımlar genelde.
Ayrıca Borsadaki bütün Mübarek adamların arkası sağlam, mübarek desteklerle istedikleri gibi at koştururlar.
Bu güne kadar bütün olup bitenler, katakulle işlerle bin götürmüşlerse (aşırı ayuka çıkınca) bir ceza verirler, veya iş işten geçtikten sonra bir iki yaptırım muhabeti yapıp göstermelik şekilde bakın işimizi işimizi yapıyoruz olayları şeklinde yansıyor sadece
Takıldığınız yeri anlamadım. Ben de sizin gibi bu ihtimalin olabileceğini söylüyorum.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri