Sayfa 255/464 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Adam cikarticam diyor amaciniz dusmesimi. Gucu yetiyorsa cikarsin ne diye olumsuz
    Çıkartacam diyorsa elinden alanmı var.twitterden hissenin tavanını paylaşıyor.
    Tavan yaptıda biz mi elinden aldık.Eleştirenlerin amacını anlamamışsınız galiba.
    Tabikide herkes yükselmesini istiyor.Geçmiş yazıları okuduysanız 17 kasımda 3,33
    deniyordu.Sonra aralık ta 3,33 dedi.İki tarihte geçildi ama hedef tutmadı.
    Şimdi 15 ocak 2018 tarihini dillendiriyor.Aslında yükseltmeye gücü yok.
    Belki sizden biraz daha malı vardır o kadar.Eğer bu işten anlasaydı Ayhan Öztürk
    takipçilerine malı sattırırken bu şahıs 1,94 lardan mallanmazdı.Ondan sonra hisse
    endeksinde etkisiyle 1,40 değerini gördü.Bunu bilen kişi neden 1,94 den mal alır.
    Daha ucuzdan malı yerine kıymak varken neden 1,94 den maliyetlenir.yani oda
    senin gibi trendten haberi yok.Şimdi yapmak istediği ise hisseyi yukarı taşıma
    gücü olmadığı için yüksek hedefler verip yeni alıcıların dikkatini hisseye çekmek.
    Mayıs ayında hissenin esas speği #dakko adı altında 1,80-2,00 aralığından
    alım yaptırırken insanlar hiç düşünmeden neden alım yaptılar.çünkü hissenin
    haziran ayında B grubuna alınacağı kesin denirken 8-10 aralığında bir hedef
    fiyat veriliyordu.Buna inan yatırımcı fiyata aldırmadan hisseye saldırdı.
    sonuç ne oldu 2,07 max gören hisse sürekli düşerek 1,42 leri gördü.
    Yani hisseyi yeni yatırımcılara cazip ucuz göstermek için değerinden
    yüksek hedefler veriliyor.Buna inanan yatırımcı hissede pozisyon açıyor.
    15 ocakta 3,33 e inanan varsa bu fiyatlar sudan ucuz.Hem ne kaldı ki
    15 ocaka değilmi.Elinde hisse olup zararda bekleyenler zaten bir umutla
    hisseyi taşıyorlar.Ama yeni gelenleri aldatmadan ayakları yere basan
    hedefler umutlar verilmeli.
    Ama sen diyorsan ki'' insanları uyandırma bırak alsınlar biz elimizdekileri
    hisse yükselince onlara satalım karı cebe koyalım'' bu bana uymaz.
    yat.tav.değildir.

2. Matmaca buyuk bir holdingin hissesinimi aldin kardes. Benim berber arakadasta daha cok kisi calisiyor. Borsa nasil calisiyor herhangi bir hisse anlatirmisin bana. Birileri kaybederken birileri kazanmiyormu. Herkes malini patronami satiyor. Uymaz degil borsa zaten kumarhane olmadimi. Bunu benmi goruyorum sadece. Siz goremiyomusunuz. Maalesef ya borsadan uzak olacagiz. Yada bu duzende bunu uymaz diyemeyiz. Farkli bir hisse almis olsaydin yukseldiginde malini yeni yatirimcilarin almayacagini sattigin kisileri nasil bilecektin. Neyse ya ben anlatamiyorum ya anlamak istemiyosunuz. y.t.d.

3. Tiktik resmen insanlarla alay ediyosun. Sen big den daha tehlikelisin varya. Atlayan ky ya usten satip sonra bunu iyi is yapmis gibi yaziyosun. Ne deyim helal olsun. Kafasina vurmusmus. Nerden biliyon onu bigin aldigini. Burasi helal ekmek kapisida benmi goremiyom. Birileri kaybedecekki birileri kazansin. Bu big olur. Gecen senin yaptigin gibi sen olursun. Bana masal anlatma. Sende aynisin. Cunku mecbursun. Borsada icim rahat olsun diyosan uzun vade oynacaksin. Al sat her zaman birilerinin canini yakacaktir. Ici bos sirkete giripte bana kimsenin canini yakmiyom diyemezsin. Elbet atlayan birini uzersin. Ne deyim kendi yanlislarini dogru sanip baskalarinin aynisini yaptiginda suclamak bana mantik disi geliyor. Kendine iyi baskasina kotu demek gibi. Herkese hayirli geceler. Az bir malim var. Yeri geldiginde belki kim bilir tiktik sana devrederim. yatirim tavsiyesi degildir.

4. Sirket c grubu acsin baksin alan. 5 kisi calisir. Kira gelirinden baska faaliyeti yoktur. Alan alir. Bu yastan sonra akilmi vericem millete. Alan kisadan kose derdinde. Nerde o kadar kolay para. 5 yilda binlerce lira kaybettim. Biride cikip hakkini helal etmi dedi. Farkli bir sistem varda benmi bilmiyorum. Kurt olmazsan yerler. Borsa akillilarin. Sabirlilari kullandigi acimasiz bir oyundur. Big de cok guzel oyun kurucuydu. O buyuk oynuyor. Biz kucuk. O bizi kullaniyor biz.. Sadece birbirimize mal satip kar etme derdindeyiz. Kimse kimseye silah dayamadi kafasina. Herkesin akli var. Ben bigin kucagina verdim. Yok ona sattim. Yok ben kimsenin hakkini almadim. Yok ben helal kazaniyom. Yok ben guclu bir sirket aldim. Burda oyuzden varim. Ben iyiyim sen kotusun demesin. Diyen zerre inandiramaz beni bu sistemde. Yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Tiktik resmen insanlarla alay ediyosun. Sen big den daha tehlikelisin varya. Atlayan ky ya usten satip sonra bunu iyi is yapmis gibi yaziyosun. Ne deyim helal olsun. Kafasina vurmusmus. Nerden biliyon onu bigin aldigini. Burasi helal ekmek kapisida benmi goremiyom. Birileri kaybedecekki birileri kazansin. Bu big olur. Gecen senin yaptigin gibi sen olursun. Bana masal anlatma. Sende aynisin. Cunku mecbursun. Borsada icim rahat olsun diyosan uzun vade oynacaksin. Al sat her zaman birilerinin canini yakacaktir. Ici bos sirkete giripte bana kimsenin canini yakmiyom diyemezsin. Elbet atlayan birini uzersin. Ne deyim kendi yanlislarini dogru sanip baskalarinin aynisini yaptiginda suclamak bana mantik disi geliyor. Kendine iyi baskasina kotu demek gibi. Herkese hayirli geceler. Az bir malim var. Yeri geldiginde belki kim bilir tiktik sana devrederim. yatirim tavsiyesi degildir.
    İnanki ben daima speklerin kafasına malı vuruyorum.Çünkü ben sattıktan sonra kağıt asla aşağı değil yukarı gidiyor.Geçen 2.26 yapmadan önce de 1.60 lı fiyatlardan vermiştim.dün 68 den verdim 78 gördü.benden alan daima spek olmuştur.ilk taşı koyan benim.şimdide 68 sattıklarımı 73 yerine koydum ama 4bin küsur öyle çok bir şey değil.kağıdazamanında çok yüklü girmiştim 1.41 leri görmüştüm.çok hızlı hareket ederim alır satarım ama her alış her satış onikiden olmuyor tabiki.bahardan beri boşa kürek çekiyorum.yaklaşık 20 yıldır buralardayım.ne kazandım dersen hiçbişey sadece günümü dolduruyorum.kağıdı övmeyi sevmem çünkü malı eline verilen kişi zarar eder ama kötülersen malı almaz emn azından kar etmemiş olur olaya böyle bak birde.küçük hesap yapmaya gerek yok.bir kağıt 333 olmaz olacaksa kimsenin ruhu duymaz.davul zurnayla olmaz bu işler.
    Şubattan beri bu kağıttayım o zamandan beri big falan yoktu burda sonradan çıktı.dediği ne 333 olacak olsun herkes kazansın ama niçin olacak.b grubu olacak diye 2.07 ye çıkarıp veriler kağıdı martta sonra 141 e ne oldu.haksızlığa dur demeliyiz.

6. Tiktik arkadasim swn koy yerine spegin. Aldin aldin aldin yükselttin. Niye kazanmak icin nasil kazanacaksin arkadasim. Satarak. Peki kime musteri varsa satarsan. Musteri nerde. Hisseye talepmi var. Benmi goremiyom varda. Talep eden kim olmali ky. Buyukler ne zaman kaybetmis arkadas. 5 yilda cebime toplamda 1 lira girmedi. Hep zarar kurtarma derdindeyim. Niye hep iyi niyetli dusundugumden. Big isini yapiyor. Sirketi övmedim alin demedim. Hersey ortada. Alan alir. Bende kari gorursem satarim. Bu lanet borsa illetine bulasmamayi cok isterdim. Neyse kimsenin kimseye diyecegi pek sey yok aslinda. Hayir degilki hayir olsun. Yatirim tavsiyesi degildir.

7. Çok yazmışsınız, hepsi boş

Sonuç değişmez

O paralar çoğalacak toplanıp bana akacak

3,33 5,10 9,90, 150,00 hedef bitmez.

Siz buradan uzaklaşmayın yeter.

Yatırım tavsiyemdir

8.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Çok yazmışsınız, hepsi boş

Sonuç değişmez

O paralar çoğalacak toplanıp bana akacak

3,33 5,10 9,90, 150,00 hedef bitmez.

Siz buradan uzaklaşmayın yeter.

Yatırım tavsiyemdir
    Paralarımızın çoğalması için biraz bize kazandırman lazım big.

Yoksa bi deri bi iskelet kaldık o da senin işin yaramaz.

Ters köşe penaltı oldu bugün,oysa çok iyi başlamıştı 175-76 falan.mertliğe sığmadı 167 yi göstermek ama olsun.nakitte kalmadı.maliyet düşürecek.

Sayfa 255/464 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •