Nabzı yoklamıştır o yoksa geceden açık emir verseydin 2.09 a bak alıyolar mıydı ? İlginç ama hisseyi buralarda tutması ben aşağı yapar diye bekliyordum...Yanıldım...Neyse bekleyip görecez...Kademe alıcı satıcı görebilen varsa paylaşsın bir zahmet...
Nabzı yoklamıştır o yoksa geceden açık emir verseydin 2.09 a bak alıyolar mıydı ? İlginç ama hisseyi buralarda tutması ben aşağı yapar diye bekliyordum...Yanıldım...Neyse bekleyip görecez...Kademe alıcı satıcı görebilen varsa paylaşsın bir zahmet...
2.01 baraj kurmuşlar 2.09 a duvar.
ziraat alnus 25biner satmış,
en iyi alıcı ise 10bin gedik (o da açılışta)
Provalar devam ediyor.. A1 120 bin lota kadar çıkarken,
İş patron benim dedi.. A1, 17bin lota düştü karanlıkta..
İsmi lazım değil galipin operasyon yaptığı bir hissesinde acemi bir bayan arkadaşın yazdıkları;Alıntıdır...
Merak etme kardesim belki bu şeref yoksunu köpeğe bu dünyada dur diyen yok ama yarın huzuru mahşerde hepimiz yakasına yapışacağız ama allahın adaletinden sual olunmaz mutlaka çıkar elbet bu ittende ona bu fırsatı verenlerdende...
Yazık bu insanlara ya...Nasıl can nasıl hesap verecek bu ve bunun gibi adamlar...Çok merak ediyorum...Çok üzülüyorum insanların bu duruma düşmesine...Dayanamadım yazdım yine affola...
Yer İmleri