dayi harbi adamin dibisin.ama bu dizginlemede kayis koparsa eyvah.ha dayi birde derinhisse deyip duruyorlar.neymis bu baktim.adam subat diyo ..bilgi verebilirmisin bu derin mi cukurmu
.
dayi harbi adamin dibisin.ama bu dizginlemede kayis koparsa eyvah.ha dayi birde derinhisse deyip duruyorlar.neymis bu baktim.adam subat diyo ..bilgi verebilirmisin bu derin mi cukurmu
.
Derin hisse Önder bey..
Kendisi gerçekten derin bilgilere sahip küçük yatırımcı dostu bilge insan..
Bu imtiyazları ve kurucu hisseleri ilk piyasaya farkettirenlerden birisi..
ŞUBAT olayına gelirsek bir açıklama yapacağını söyledi.Şubatta diyeceğimi derim dedi...FAZLA KURCALAMAYALIM..Bizde merakla bekliyoruz..
Sadece piyasada dolanan fısıltı AZ KALDI..
Ama FISILTILARA GÖRE yatırım yapmayın..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heralde Bu forumdakiler hepsi uzun vade yatirimci. Hikayeye odakli. Al satcilarda investingte toplanmis. Aman buraya dadanmasinlar. Fibonacci abimiz cok guzel konusuyo. Hisse duserken panikciler dokuluyo. Allahin izniyle biz hikaye odakliyiz. İnşAllah bu sene fisiltilar tutarda gerçekleştigini goruruz. Eger bu sene veya sonraki sene olmazsa cocugum yada torunuma hediyem olacak. Elbet onlarda olacak. Hicbisey kazanmazsak bile bu hisseyle ilgili okumalar arastirmalarimiz ogrendiklerimiz bize kâr kalacak. Konu hakkinda makumat ediniyoruz. Tsbi bunlar kendi dusuncelerim hepsinize saygilarimla
Yatirim tavsiyesi degildir...
bir fisilti yatirim yapmayin diyosa bu kelime bile yeter ..insaAllah hep dedim TEMCIT PILAVINA DONMESIN
Ben yıllardan beri bu senetlerde beklerim bazı arkadaşlar farkında olmadan algı oluşturuyorlar....Yok bu senet şu kadar arttı bu artmadı hayır nereye varmak istiyorsunuz....Bu yorumlarla insanlara farkında olmadan pahalı veya bunlar ucuz algısı oluşturuluyor....Neye göre pahalı hangi kritere göre ucuz....Farkında olmadan tahtayı oluşturanların ekmeğine yağ sürüyorsunuz....Evet şu yorum dogru bu senetler burada fiyatlanamaz biz sonuna kadar bekleyeceğiz....Yatırım tavsiye değildir...
Yok yok artık limana yaklaşma zamanı geldi, diğerlerinden elimi ayağımı çektim boş bırakmaya gelmiyor.😊
Yer İmleri