Sayfa 255/481 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3846 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Smile

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sn. Aydın9, küçük yatırımcı böyle sağlam hisselere pek gelmiyor çünkü sabır yok, bence bunlar başka yüklü bir malı bekliyorlar, kadarıyla küçüklerle işleri yok bence.
    Sayın bawer olabilir eğer yüklü mal alanları
    bekliyorlarsa o zaman tahtayı hak ettiği yere getirmesi gerekir. Yoksa alan kişiler bu fiyatlardan niye satsınlar (para birtek tarmanlarda mı)

2.  Alıntı Originally Posted by aydın9 Yazıyı Oku
    Sayın bawer olabilir eğer yüklü mal alanları
    bekliyorlarsa o zaman tahtayı hak ettiği yere getirmesi gerekir. Yoksa alan kişiler bu fiyatlardan niye satsınlar (para birtek tarmanlarda mı)
    Sıkıştırıp kusturma peşinde olabilir tahtacı, baksanıza %4 çıkan endekste kırmızıyı zorluyor, bu havada sen ben satmadığımıza göre bilinçli olarak baskılıyorlar.
    Bekleyeceğiz, işimiz bu zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sıkıştırıp kusturma peşinde olabilir tahtacı, baksanıza %4 çıkan endekste kırmızıyı zorluyor, bu havada sen ben satmadığımıza göre bilinçli olarak baskılıyorlar.
    Bekleyeceğiz, işimiz bu zaten.
    Aynen onun yerinde olmak istemezdim yukarı tükürse bıyık aşağıya tükürse sakal tahtayı burda tuttuğu sürece mızrak çuvala sığmayacak kendi bilir

4.  Alıntı Originally Posted by aydın9 Yazıyı Oku
    Aynen onun yerinde olmak istemezdim yukarı tükürse bıyık aşağıya tükürse sakal tahtayı burda tuttuğu sürece mızrak çuvala sığmayacak kendi bilir
    Piyasada serseri bir para dönüyor, yeni arzlardan ve uçan kaçan hisselerden beli oluyor, birileri kazaran buna da dalarsa o zaman tahtacıyı üzerler.
    Nasıl da defans yapıyor, bugün bu endekste eksi kapat senin heykelini dikeceğim tahtacı.

5. Ne zor hisseymiş, dolaşımda çok lotu da yok, nasıl burda tutmayı başarıyor ilginç vallaha, yani tahtacı naparsa yapsın alıcı varsa talep malın, yükselmesi gerekir, ama çarpanlara rağmen pek alıcı da gelmiyor demek ki şu an için

6. Tahtacı o kadar yüklenmesine rağmen eksi yapamadı ama %5 çıkan endekste hissenin bir gıdım çıkmasına izin vermedi, heykelini dikmek lazım.

Hiç değişmedi yıllar önce yaptığı gibi yüklü girenleri dökme peşinde. Adi bir tahta, adi bir spek. Allah seni bildiği gibi yapsın.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

8. İnfo yatırım 90 tl hedef fiyat verince hacim geldi kağıda ihtiyacı olan da buydu, reklam vs. Nihayet...

Sayfa 255/481 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •