şimdi sadece borsa açılsın mı açılmasın mı üzerinden fikir beyan edilecek olursa .. borsa en kısa sürede açılmalı. benim kendi fikrimdir karşı çıkan olur olmaz saygı duyarım....
bu depremin yası öyle 10 gün 20 gün falan değil bunu senelerce tutacaz.
ama sadece açma kapama üzerinden konuşacak olursak borsayı açılmalı
rusya ukraynaya savaş açtı avrupayı amerikayı hatta kıtaları karşısına alarak tonla yaptırım yedi borsası açıktı. benim bildiğim çok kısa süre kapalı kaldı.
Endeks dip yaptıktan sonra Secim tahminimle uyumlu olarak bazı hisseler, lokomotif, THYOL gibi 12 ayda dolar bazlı 5 kat prim beklerim..
Bu noktadan sonra alcağım en son hisselerden birisi THYOL
kk spk'nın önündeyim diye tivit atmış. çok ilginç. bu adamlar neyi biliyor?
soyulan 380 bin depremzede var demişler.
audentes Fortuna iuvat
Twitterdekilerin çoğu burada yazamaz.Burada mesaj yazınca itiraz eden, başka argüman ifade eden..
Hatanı yüzüne vuran kişiler var..
Ama twitter haremin gibi..sana itiraz eden yok..itiraz edeni engelliyorsun.zamanla SADECE SANA ILTIFAT EDEN ,ITIRAZ ETMEYEN ,MUTI,UYSAL takipçilerin oluyor..
Selçuk, Xtraderx var...O herif Kasım 2021 de 1600 iken ,''her fiyat satıştır'' dedi..1 ay sonra 2400 gördük.. bunu hatirlattigim için beni engelledi...
Tunç satır...,farklı bir analiz yapın sizi engeller...
Her kibirli ,Allah tarafından hezimete uğrar...
Depremzeler üzerinden ne güzel algı yapılıyor. Deprem zedelerin mallarına cokmusler hesapta. Keşke I fuyatlar cokulmus olsada malubalinan depremzede çok daha aşağıdan yerine koysa. P.tesi saki işlem iptali olsa nolcak acilista yine aynı sonuc olacak. Arastirsinlar işlemler iptal olsun diyenlerin hepsi malda yakalanmis bazıları salı piyasa çok düştü diye mala girmiş tayfadir. P.tesi piyasa çok az eksi kapadı ve birçok hisse artı kapamisti, salı sabahı piyasa artı açtı. Madem BIST felaketin büyüklüğünü ongeremedi ve piyasayı açık tuttu. Çok bilmiş ve felaketi ongormus bu tayfa neden düşüş başlamadan satıp çıkmadı ? Boşa yaygara ve %99 u kendi parasinin derdinde.
Şuan viopta altın ons işlemleri açık. Çarşambadan beri bir sürü işlem yaptım. Şuan onsta ful pozda olsam, nasıl yapacaklar iptal işlemini? Yani p.tesi salı iptal etmedeceklerse sonraki günlerde iptal etmeliler ki ben cuma günkü pozisyonuna döneyim. Teknik bilgisi olmayan borsayi sadece spottan ibaret satan bilmiş bir tayfa var.
En merak ettiğim konulardan biri bu siyasiler sürekli cenaze namazlarına vs katılır fotoğraf verir acaba abdest alıyorlar mı? Namaz kılarken .çok fotoğrafları oluyor abdest alırken pek olmuyor.
Benim çok cenaze ile işim olmaz ama bir keresinde abdestsizdim hala unutmam beni bilmeyenler hepden ateist filan sanmasınlar diye düşünmüştüm.
Bir generale Murat Ülker soruyor komutanım siz geride duruyorsunuz millet yanlış anlıyor diye, o da ben abdest alamadım ondan geride durdum demiş. Bunu da unutmam.
4.Murat dizisi vardı Cihan Ünal'lı, veziri padişahım yeniçerilerin önüne çıkmadan önce bir abdest alsanız ne olur ne olmaz demişti, o da haklısın demişti ilk seferinde, sonra devamı var vs o da var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri