Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Merhaba,
Sitenizdeki sürpriz güncelleme için ellerinize sağlık, emekleriniz için Allah razı olsun.
Sayın Don Kişot'un affına sığınaraktan;
"Veriler" kısmındaki ilk tablodaki sıralamayı neye göre yaptınız?Düzeltme imkanı var mı?
Var ise "Açılış","Kapanış","Düşük","Yüksek","Değişim","Hac im" olarak sıralama düzeltilebilir mi?
Sağlık ve afiyette olasınız. Teşekkür ederim.![]()
Çok teşekkür ederim...
Sıralama tamamen görünüm ve kullanım kolaylığı açısından böyle yapıldı. Her türlü sıralama mevcuttur ve yapılabilir.
Bu tip talepler her zaman çok hoşuma gitmiştir. Kendime göre değil de genele göre aktarım yapmak için karşılıklı görüşe ihtiyacım oluyor.
Ben de size bu durumda, "bu değişikliğin avantajı ne olacak?" diye sormak istiyorum?
İtiraz eden olmazsa verileri sizin talep ettiğiniz şekilde sıralayacağım...
Yarından itibaren kalıcı olarak verileri aktarmayı ve bunu sol taraftaki listeden tarih sırasına göre listelemeyi planlıyorum. İnşaAllah muvaffâk olurum...
"Kimisinin her hisseyi seans içinde takip etme imkanı yoktur, olsada her zaman takip edemez. Kimisinin de her hisseyi takip etme düşüncesi yoktur." diye düşününüyorum.
Bu sebepten gün sonunda listeye bakarken "sabah kaçtan açmış, kaçtan kapatmış, en az kaçı görmüş, kaça çıkmış, hacim nasılmış?" diyerekten bakmak bana daha uygun geliyor.
Allah kolaylık vere, iyi çalışmalar.![]()
![]()
Şöyle yapsak nasıl olur?
Dediğinize katılıyorum fakat genelde pisikoojik olarak hemen %kaç yapmış ve kaçtan kapatmış onu görmek istiyoruz. O nedenle
"Değişim", "Kapanış", "Açılış", "Düşük", "Yüksek", "Hacim", "Açığa Satış"
şeklinde dizsem nasıl olur?
Bu sayede sadece Kapnış ve Değişimi görmek isteyenler ilk sütunlarda işi bitiriler diğerleri ise dediğiniz gibi Açılışı ve diğerlerini sırasıyla görürler...
Yer İmleri