Sayfa 255/1078 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Post

Merhaba,

Sitenizdeki sürpriz güncelleme için ellerinize sağlık, emekleriniz için Allah razı olsun.

Sayın Don Kişot'un affına sığınaraktan;
    "Veriler" kısmındaki ilk tablodaki sıralamayı neye göre yaptınız?Düzeltme imkanı var mı?
    Var ise "Açılış","Kapanış","Düşük","Yüksek","Değişim","Hac im" olarak sıralama düzeltilebilir mi?

Sağlık ve afiyette olasınız. Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Merhaba,

Sitenizdeki sürpriz güncelleme için ellerinize sağlık, emekleriniz için Allah razı olsun.

Sayın Don Kişot'un affına sığınaraktan;
    "Veriler" kısmındaki ilk tablodaki sıralamayı neye göre yaptınız?Düzeltme imkanı var mı?
    Var ise "Açılış","Kapanış","Düşük","Yüksek","Değişim","Hac im" olarak sıralama düzeltilebilir mi?

Sağlık ve afiyette olasınız. Teşekkür ederim.
    Çok teşekkür ederim...

Sıralama tamamen görünüm ve kullanım kolaylığı açısından böyle yapıldı. Her türlü sıralama mevcuttur ve yapılabilir.

Bu tip talepler her zaman çok hoşuma gitmiştir. Kendime göre değil de genele göre aktarım yapmak için karşılıklı görüşe ihtiyacım oluyor.

Ben de size bu durumda, "bu değişikliğin avantajı ne olacak?" diye sormak istiyorum?

İtiraz eden olmazsa verileri sizin talep ettiğiniz şekilde sıralayacağım...

Yarından itibaren kalıcı olarak verileri aktarmayı ve bunu sol taraftaki listeden tarih sırasına göre listelemeyi planlıyorum. İnşaAllah muvaffâk olurum...

4. Post

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben de size bu durumda, "bu değişikliğin avantajı ne olacak?" diye sormak istiyorum?
    "Kimisinin her hisseyi seans içinde takip etme imkanı yoktur, olsada her zaman takip edemez. Kimisinin de her hisseyi takip etme düşüncesi yoktur." diye düşününüyorum.

Bu sebepten gün sonunda listeye bakarken "sabah kaçtan açmış, kaçtan kapatmış, en az kaçı görmüş, kaça çıkmış, hacim nasılmış?" diyerekten bakmak bana daha uygun geliyor.

Allah kolaylık vere, iyi çalışmalar.

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    "Kimisinin her hisseyi seans içinde takip etme imkanı yoktur, olsada her zaman takip edemez. Kimisinin de her hisseyi takip etme düşüncesi yoktur." diye düşününüyorum.

Bu sebepten gün sonunda listeye bakarken "sabah kaçtan açmış, kaçtan kapatmış, en az kaçı görmüş, kaça çıkmış, hacim nasılmış?" diyerekten bakmak bana daha uygun geliyor.

Allah kolaylık vere, iyi çalışmalar.
    Şöyle yapsak nasıl olur?

Dediğinize katılıyorum fakat genelde pisikoojik olarak hemen %kaç yapmış ve kaçtan kapatmış onu görmek istiyoruz. O nedenle

"Değişim", "Kapanış", "Açılış", "Düşük", "Yüksek", "Hacim", "Açığa Satış"

şeklinde dizsem nasıl olur?

Bu sayede sadece Kapnış ve Değişimi görmek isteyenler ilk sütunlarda işi bitiriler diğerleri ise dediğiniz gibi Açılışı ve diğerlerini sırasıyla görürler...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Şöyle yapsak nasıl olur?

Dediğinize katılıyorum fakat genelde pisikoojik olarak hemen %kaç yapmış ve kaçtan kapatmış onu görmek istiyoruz. O nedenle

"Değişim", "Kapanış", "Açılış", "Düşük", "Yüksek", "Hacim", "Açığa Satış"

şeklinde dizsem nasıl olur?

Bu sayede sadece Kapnış ve Değişimi görmek isteyenler ilk sütunlarda işi bitiriler diğerleri ise dediğiniz gibi Açılışı ve diğerlerini sırasıyla görürler...
    Şu anda steye bahsettiğim şekilde yükledim. CTRL ile yenileyip görebilirsiniz. Oldu ise böyle kaslın, olmaıysa değiştirebilirim...

İlk fırsatta Allah kısmet ederse bu verileri indirilebilir hale getirmeye çalışacağım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Hayırlı pazarlar diyeceğim,saat epey ilerledi ama olsun umarım güzel birgün geçirmissinizdir..
    burada birşey var mı üstadım. Yani boş görünüyor uplink

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Hayırlı pazarlar diyeceğim,saat epey ilerledi ama olsun umarım güzel birgün geçirmissinizdir..
    burada birşey var mı üstadım. Yani boş görünüyor uplink
    Olacak inşaAllah...

Sayfa 255/1078 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •