Patron niye elini belli etsin GK hisse getirerek... daha çoooookkkk ekmek yemen gerekir þefaat...
Adam gibi verdiðin sözü tutta, þu GK katýl... Nede olsa tatildesin
Ýsmini o listede görürsem bak bu sefer HELAL derim...
Patron niye elini belli etsin GK hisse getirerek... daha çoooookkkk ekmek yemen gerekir þefaat...
Adam gibi verdiðin sözü tutta, þu GK katýl... Nede olsa tatildesin
Ýsmini o listede görürsem bak bu sefer HELAL derim...
þefaat kýlýktan kýlýða girme .... yahu her kelimeden tanýrým ben seni...
iduz da tanýyor artýk seni
cinali tatildesin 18 de açýlýyor okullar![]()
1,zeynepin lotlarý serbest býrakýldý bundan haberin yok
2.eðerki býrakýlmasa genel kurul yapacak cesaretleri olabilrmiydi bunu anlayacak kadar zekan vardýr herhalde
3.epeydir yazmýyordun biraz hisse kýpýrdayýnca volbor ile ortaya çýkýyorsun.tesadüfler hep þüpheyle bakýlmalýdýr
4.hissen yoksa biraz hisse vekaleti verelimde genel kurula katýl istersen
5.þefaat ,iduz ve müdahillere sataþmakla biryere varamazsýn onlar hiç olmazsa aleni ortadalar herkesçe biliniyor .sizi ve amacýnýzýn ne olduðunuda herkes tahmin ediyor.
6.yazmayý býrakta biraz iþe yaramýþ olursun
Ahhhh doktor ahhhh.... Ilacin yok keline surmeye bize akil verirsin. Biz belgeye, resmiyete bakar ona gore hareket ederiz
Ne demistik denetciye itiraz ettiniz ama zararli cikacaksiniz dedik... Ne oldu tahtan kapandi. Dedik ki cok uzulduk ky nin magduriyetine...
Ki bunu saglayan da forumlarda sendin...
Ki kendi gk sina istemesine ragmen katil(a)mayan biri (sozde) bizim katilip katilmamiza karisiyor. Sa na ne
Biz hak mucadelesine basladigimizda hisse 18-19 kuruslardaydi hisse fiyati...
Allah herkesin gonlune gore versin... Diyelim sahalari sana birakalim. Cirpinislari izlemek guzel oluyor. Yoksa her lafa verecek cevabimiz vardir da iste bir lafa bakiyorum bir de sana...
Uzuluyorum sonra...
Sana degil harcadigim zamana...
Sen yaz... Bir de memsanin tahtasini nasil kapattirdigina millete nasil gaz verdigini, nasil patrona calistigini da yaz... Tamam mi cancagazim...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
þekilden þekile girme demedim mi... cinali...
seni eðitelim birazcýk.... bilgilen ki aydýnlat etrafýný...
RESMÝ AÇIKLAMAYI kim yaptý cinali... þirket mi.. sazanlarý keklemek için mi...
ANONÝM ÞÝRKETLERÝN GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI ÝLE BU TOPLANTILARDA BULUNACAK GÜMRÜK VE TÝCARET BAKANLIÐI TEMSÝLCÝLERÝ HAKKINDA YÖNETMELÝK
Hazýr bulunanlar listesi
MADDE 16 – (1) Genel kurul toplantýsýna katýlabilecekler listesi; Merkezi Kayýt Kuruluþu tarafýndan 2499 sayýlý Kanunun 10/A maddesi uyarýnca kayden izlenen paylar bakýmýndan pay sahipleri çizelgesine, diðer paylardan senede baðlanmamýþ bulunan veya nama yazýlý olan paylar ile ilmühaber sahipleri için pay defteri kayýtlarýna ve hamiline yazýlý pay senedi sahipleri bakýmýndan ise giriþ kartý alanlara göre yönetim kurulunca hazýrlanýr ve söz konusu liste yönetim kurulu baþkaný veya baþkanýn yetkilendireceði yönetim kurulu üyelerinden biri tarafýndan imzalanýr.
(2) Genel kurul toplantýsýna katýlabilecekler listesi, Ek-2’deki örneðe uygun olarak hazýrlanýr.
(3) Yönetim kurulunca hazýrlanan genel kurul toplantýsýna katýlabilecekler listesi, toplantýda hazýr bulunan pay sahipleri veya temsilcileri, toplantý baþkaný ile Bakanlýk temsilcisinin bulunma zorunluluðu olan toplantýlarda Bakanlýk temsilcisi tarafýndan imzalanýr ve hazýr bulunanlar listesi adýný alýr.
Oy hakký ve kýsýtlamalarý
MADDE 19 – (1) Her pay sahibinin genel kurulda en az bir oy hakký vardýr. Pay sahipleri oy haklarýný, paylarýnýn toplam itibarî deðeriyle orantýlý olarak fiziki veya elektronik ortamda kullanýrlar. Ancak her durumda oy hakkýnýn doðabilmesi için, esas sözleþmede daha yüksek bir miktarýn ödenmesi öngörülmüþse bunun, öngörülmemiþse pay tutarýnýn dörtte birine karþýlýk gelen miktarýn ödenmesi þarttýr.
(2) Kanunun 479 uncu maddesinin birinci ve ikinci fýkralarý uyarýnca esas sözleþme ile paylara oy hakkýnda imtiyaz tanýnmýþ ise;
a) Esas sözleþme deðiþikliðinde,
b) Yönetim kurulunun ibrasýnda ve yönetim kurulu aleyhine sorumluluk davasý açýlmasýnda,
imtiyazlý oy kullanýlamaz.
(3) Pay sahiplerinden hiçbiri; kendisi, eþi, alt ve üstsoyu veya bunlarýn ortaðý olduklarý þahýs þirketleri ya da hâkimiyetleri altýndaki sermaye þirketleri ile þirket arasýndaki kiþisel nitelikte bir iþe veya iþleme veya herhangi bir yargý kurumu ya da hakemdeki davaya iliþkin olan müzakerelerde oy kullanamaz.
(4) Þirket yönetim kurulu üyeleriyle yönetimde görevli imza yetkisini haiz kiþiler veya bunlarýn temsilcileri, yönetim kurulu üyelerinin ibra edilmelerine iliþkin kararlarda kendilerine ait paylardan doðan oy haklarýný kullanamaz. Ancak anýlan kiþiler, yönetim kurulu üyesi olmayan diðer pay sahiplerinin oy haklarýný temsilen kullanabilirler.
cinali... azcýk oku... dinimizin emri...
BLOKE kalksa ZT nin mi oy hakký, hissesi olan þirketin mi OY hakký olur...
ZT nin blokesi kalkmýþ olsaydý ZT þu kadar hissesini sattý KAP haberlerini okurdun be cancaðýzým.. YILLAR ÖNCE gazcýlar KEZBANI süslüyordu ÇAÐRI olacak diye buralarda pazarlýyordy ya...ZT de hisseyi sazanlara satýyordu
... sen o zamanlardan mý kaldýn yoksa... VURGUNCULARDANMISIN
o satýlan hisseyi alan GK koþarak gelirdi be cancaðýzým...
çok ekmek yemen lazým... hiç þirketlerin GK katýlmadýðýn çok belli...
Ha en azindan biz satmasakta tahtamiz acik satma imkanimiz var.
Ya sen denetci aleyhine oy verin diyerek tahtayi kapattirarak. Bir de utanmadan tahta disinda patron topluyor diyorsun demi...
Soyle bakalim kimin ekmegine yag surmussun...
Bizim tek hedefimiz hakkimiz... Oyle veya boyle....
Onun icin hayal dunyasinda degil gerceklerle ugrasiyoruz...
Hadi sen isini yap... Okumak guzel oluyor...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
ANONÝM ÞÝRKETLERÝN GENEL KURUL TOPLANTILARININ USUL VE ESASLARI ÝLE BU TOPLANTILARDA BULUNACAK GÜMRÜK VE
TÝCARET BAKANLIÐI TEMSÝLCÝLERÝ HAKKINDA YÖNETMELÝK
GK katýlacaksýnýz ya okuyunuz bilgileniniz...
Yýllardýr milleti OLAÐANÜSTÜ GK diye gazlayýp mahkemeye verdiðiniz dilekçede 2015/2016 yýlý GK yapýlsýn deyip GK katýlmazsanýz... yatacak yeriniz yok vesselam...
VEKALETLERÝNÝZÝ þimdiden hazýrlayýn... Ne kaldý þurda... 15 ne...
Bahaneniz þirkete inanýp GK katýlmamak mý![]()
![]()
þefaat en baþta güler bu halinize
![]()
![]()
![]()
Yer Ýmleri