Sayfa 256/470 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Ekürin bizim bu maliyetle mal almadığımızı iddia ediyor. Sana olan bedduayı üstüne alınıp, Müjdat kardeşine ağlıyor ya. Bilsin. Hani onunla da bayağı sıkı bir telefon iletişimimiz oldu. Sayemizde emeğini paraya da dönüştürdü. Bonusları da 2-3 paket sigarayla duman etti. Bilsin. Çenem düşük değil sinirlerim düşük. Artık kimsenin en ufak imasını kaldıracak bir dayanıklılığım kalmadı. Umarım bam telimin kırılması haketmeyen birine rast gelmez.
    anladığım kadarı ile (sen ve mesudun yazdıklarınızdan),

ben EMEĞİNİ PARAYA ÇEVİREN bir ŞEREFSİZİM......(enteresan biriyim).......

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    anladığım kadarı ile (sen ve mesudun yazdıklarınızdan),

ben EMEĞİNİ PARAYA ÇEVİREN bir ŞEREFSİZİM......(enteresan biriyim).......
    Emeğini paraya çevirmek ********lik değildir. Ben öyle bir isnatta bulunmadım. Ama sigarayla duman işi enterasan.

3. Deniz4837,
    Amacın ne?... Git artık... Seni kimse istemiyor bu sayfada...

4.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    666 Rumuzluya hem özelden hem genelden beddua ettim. 666 benim. İşi 66 ya bağladım mı diyorsun Deniz? Nedir konu? Bedduadan korkuyor, Allah'tan hafif tırsıyorsun gibi geldi bana. Ben senin Allah'tan da korkmadığını sanıyordum. Yanıldım. İtiraf ediyorum. Bu senedi al sat yapıp 1 lira cebine koyan zatı adına namussuzdur. Tabana satış gelmediği bir günde senedin yarısını serbeste satıp 44 kuruşa verip, aynı gün 57 kuruşa geri alarak 10 bin lot zararlı mal edindiğim doğrudur. Maniplasyon yapanların adını bu forumda yazdım. Bir altın gitti yerini hemen kartanesi doldurdu. Her ikisine de bire bir özel mesajda yaptıklarının yanlış olduğunu en ağır şekilde hatırlattım. Sana burada hesap vermeye zorunlu kimse yok. Sen ve 666 tek lot senedi olmadan ahkam kesip, haşa burası mahkemeyi kübra sizde Tanrı, yargıya başlayıp, hırsızdan yana olup, malını mülkünü sağlığını ailesini kaybeden insanların yarasına tuz oluyorsunuz. Allah bunların h esabını bu dünyada da öbür dünyada da sorar. Bu şekilde hırsıza taraf olup, mağdurunun yarasını azdıranlara; Aynen tekrar ediyorum, Cenab-ı Hak katrilyon katını versin. Bizim evlatlarımızın yaşadığı zulmü evlatlarınıza versin. Oldu mu? Canın beddua çekti. Tatmin oldun mu?
    25 EKİM- 31 EKİM 2016, arası bu hisse aynı gün içinde 44-57 kuruş YAPMAMIŞ HİÇ....garanti yatırımın grafikleri öyle diyor....
    KARIŞTIRDIN GALİBA....sonraki tarihlerde de YAPMAMIŞ....NURİİİİ.PNG

5. 44.PNG

ekürün demiş 31 ekimde sattığını.....ben demedim...

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    44.PNG

ekürün demiş 31 ekimde sattığını.....ben demedim...
    Benim ekürim yok. Ekürisi olan sensin. Ben tarih vermedim. Eski dostum, mahkemeye taraf olarak katılmasını sağladığım murat doğan şahit. O senin sıkı dostun. Ona sor.
    Benim yalanla dolanla, dolandırıcılıkla işim olmaz. Sen beni tanımadın. Minnak bir tanıklığın var. Tanıtırım sana kendimi. O zaman yaptıklarına pişman olur musun? Vallahi sanmam. Sen kör sağır dilsiz birisinden çıkar temin etsen. Ertesi gün ben ne yaptım demeyecek bir adamsın. Senin vicdanın, aklın, hatta mabudun törkiş lira mertebesinde.
    Mesud o bilgiyi ne diye paylaştı bilmem. Bende senet olup olmadığını bilmiyor musun?. Bende kaç lot olduğunu tek lotunu satmadığımı, senin murat doğana sat diye yol açışlarını unuttun mu? Niyetin ne bilmiyorum. Ama benim sayemde lokma yedin. Sofra kuracaktın. Ama bu tavırların ile kendine edersin. MÜJDAT kardeşin biliyor. Beni temsil etmiyorsun. Diğerlerini de edemeyeceksin. Ben onlarla konuşacağım. El kesesi ile patron pozların bitecek. Gör hele.

7. Kimsenin ekürisi değilim. O sıra Ünal burda değil mynet forumda yazıyordu. O cümle ordan, doğru söylediği varsayılarak alınmıştır. Nuri abi eskilerdendir.
    Belki birine şaka olarak yazmıştır, biz espiriyi anlamamışdır.
    GT-I9295 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Beddualarin hepsi bana. Bu Nuri de cok pis beddua ediyor. Sen ustune alinma Deniz.

Sayfa 256/470 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •