Originally Posted by
ünal
666 Rumuzluya hem özelden hem genelden beddua ettim. 666 benim. İşi 66 ya bağladım mı diyorsun Deniz? Nedir konu? Bedduadan korkuyor, Allah'tan hafif tırsıyorsun gibi geldi bana. Ben senin Allah'tan da korkmadığını sanıyordum. Yanıldım. İtiraf ediyorum. Bu senedi al sat yapıp 1 lira cebine koyan zatı adına namussuzdur. Tabana satış gelmediği bir günde senedin yarısını serbeste satıp 44 kuruşa verip, aynı gün 57 kuruşa geri alarak 10 bin lot zararlı mal edindiğim doğrudur. Maniplasyon yapanların adını bu forumda yazdım. Bir altın gitti yerini hemen kartanesi doldurdu. Her ikisine de bire bir özel mesajda yaptıklarının yanlış olduğunu en ağır şekilde hatırlattım. Sana burada hesap vermeye zorunlu kimse yok. Sen ve 666 tek lot senedi olmadan ahkam kesip, haşa burası mahkemeyi kübra sizde Tanrı, yargıya başlayıp, hırsızdan yana olup, malını mülkünü sağlığını ailesini kaybeden insanların yarasına tuz oluyorsunuz. Allah bunların h esabını bu dünyada da öbür dünyada da sorar. Bu şekilde hırsıza taraf olup, mağdurunun yarasını azdıranlara; Aynen tekrar ediyorum, Cenab-ı Hak katrilyon katını versin. Bizim evlatlarımızın yaşadığı zulmü evlatlarınıza versin. Oldu mu? Canın beddua çekti. Tatmin oldun mu?
Yer İmleri