Evet, benim açımdan üzücü durum, hala dağlarda yanlızım.
Forumda, düşük ihtimal de olsa BIST de neler döndüğünü anlayabilecek bir kişi daha vardı. Bu seviyelerde oda gümledi. Yaptığı işlemlerle "Bende ezber beyinliyim, şempanzeyim" dedi.
Ne kadar iyi niyetli olursan ol, ne kadar iyi eğitim almışsan al. Maymunsan, maymunsundur. Kritik anlarda maymunum diye bağırırsın.
Peki ben nasıl bağırırım. Keçiyim diye. Tabi siz bunu "Me.Ee.Ee.Ee" diye anlıyorsunuz diye biliyorum. maymun dünyasının içinde olmadığımdan emin değilim.
Halbuki yazılarımla her türlü ip ucunu vermiştim.
Tam net yazamam çünki oyun sahası buna müsait değil. Tam doğru yazarsam ve çok fazla takipçim olursa Para Piyasalarından para kazanamam. Ancak takipçilerimden aidatla kazanabilirim. Bunu yapan iyi eğitimliler var.
Tabi bunu yapan iyi eğitimliler para piyasalarından kazanamayıpda, bilgimi satayım bari diyenler. Para piyasasından kazansa, niye her gün 8 saat ekran başında millete çalışsın ki.? Değilmi.? hali ile takipçilerinede umutdan başka bişey kazandıramaz. Anlayan, takipi bırakır.
O sebeple yazdıklarımı yorumlamanız gerekiyor. Aslında yalan ve saptırmada yazmıyorum. Para için her türlü yamşaklığı yapacak karakterde değilim. İp uçlarım yeterince net. Hatta haddinden fazla net ve bariz. Bu kadar net yazarken Milletin maymunluğuna güveniyorum. Sağolsun TR milleti beni mahçup etmedi şu ana kadar. Hala yeterince kazanabiliyorum.
Ancak maymunsan, ne kadar net olursa olsun, senin anlayacağın tarzda sinyal göndermiyorsam, anlayamazsın.
O sinyalide veremem. Benimde paraya ihtiyacım var. Lüks için değil. kadınlara yedirmek içinde değil. Anlatsamda maymunsan anlamazsın.
Her neyse artık.
realizasyon gelmedi.
Temeli 13 long BIST30 kontratla oluşturduk.
Temel sağlam. kalanı biraz daha riskli oynayabilirim. Temelin sağlam olması, biraz risk almana izin verir.
Başta yazdığım gibi, VİOPta olan şirketlere ve altına odaklanayım.
Bugün bakamadım, aslında bugün EN AZ 2 kontrat daha eklemeye niyetim vardı. Bodrum'un ebleh kızlarına odaklandığım için alamadım. Ebleh kızların negatif etkisine bizzat şahit oldunuz. Buradayken University de gibisiniz maşallah.
Yarın sabahtan bakacam.
Son düzenleme : alicemal; 21-01-2020 saat: 20:29.
Sebep: ebleh
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri