Sayfa 256/341 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. 19 TL lik hissede %500 bedelli millete fazla geldi bence, elindeki her lot için 5 TL hesaba para yatıracak, millet bedelliye katılmamak ya da bedelli parasını çıkartmak için haftaya satışla başlamış olabilir. Bakalım satışların devamı gelecek mi[emoji848]

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tahtanın % 45’i ky imiş, patron malı dağıtmışmış diyenler, son 3 ve 6 aylık takas değişimine bi zahmet bakıverin…

gunaydın arkadaşlar bugün sabah tuğçelikte son bir taban beklıyorum ..burdan artık tepkı vermeye başlamasını umuyorum...o yuzden diğer elimdekı hisseleri satıp fulll tuğçeliğe geçıyorum hakkınız helal edin..ya batarık ya çıkarız...

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gunaydın arkadaşlar bugün sabah tuğçelikte son bir taban beklıyorum ..burdan artık tepkı vermeye başlamasını umuyorum...o yuzden diğer elimdekı hisseleri satıp fulll tuğçeliğe geçıyorum hakkınız helal edin..ya batarık ya çıkarız...
    Aynen ben de öyle yaptım bugün.
    Fakat tabanı beklemedim 16.40-16.60 arası atladım.
    Anlık 16 altına düştü ama sorun değil.
    Aslında aklım 15 e kadar düşebileceğini söylüyor ama ters kağıt nereden döneceği de belli olmaz, alım fırsatı vermeyebilir diye düştükçe alıyorum. 15 ten 12 ye kadar düşerken de böyle yapardım. Hiç pişman etmedi. 21 lerde verdiklerimi yerine geri koymuş oluyorum böylece.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Aynen ben de öyle yaptım bugün.
    Fakat tabanı beklemedim 16.40-16.60 arası atladım.
    Anlık 16 altına düştü ama sorun değil.
    Aslında aklım 15 e kadar düşebileceğini söylüyor ama ters kağıt nereden döneceği de belli olmaz, alım fırsatı vermeyebilir diye düştükçe alıyorum. 15 ten 12 ye kadar düşerken de böyle yapardım. Hiç pişman etmedi. 21 lerde verdiklerimi yerine geri koymuş oluyorum böylece.
    bende alım yaptım tabana vermedi malesef ....

6. Brüt takas geliyor.

7. 20 bin ky 1000 er adet alsa piyasada hisse bulamazsınız.
    20 milyon doların varsa tüm hisseyi süpürürsün.
    Tuğçeliği alıp götürmek, gelen haberler ile 2 katı fiyattan pazarlamak gayet kolay, bence ky den toplayamadıkları için beceremiyorlar.
    Bedelli çok önemli değil, Rygyo da bedelli açıkladı aşagıya verdiler şimdi 2 ye katladı, üstelik tuğçlk gibi sağlam bir hisse de değil, alavare dalavere speğin at koşturduğu bir hisse

Pull back tamamlandı

Süper sağlıklı oldu bu iş

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 256/341 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz