Sayfa 256/340 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon
Arama sonucu : 2713 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Bugun de yeşil bir doji ile kapattık.2 gundur ki kapanislar bir hareketin gelmek üzere olabileceğinin habercisi olduğunu dusunuyorum.Artık tahtayı hangi yöne cevireceklerse karar verme zamanı..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. Bugün elimize verme günü hadi hazırlıklar başlasın..

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Bugun de yeşil bir doji ile kapattık.2 gundur ki kapanislar bir hareketin gelmek üzere olabileceğinin habercisi olduğunu dusunuyorum.Artık tahtayı hangi yöne cevireceklerse karar verme zamanı..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Bir kıpırdanma var.Devamı gelir inşallah..

4. Haftalik kapanisimiz yeşil bir doji..Umutlarımız yeşermeye devam ediyor..

Pazartesi ay kapanisimizi şak 13 üstüne atsa sonra şak bir ihale haberi Katardan..Sonrası Allah kerim..

5. Kagıt ölmüş balık gibi hisse fiyatında işlem görüyor spekülatif haraket olmadıkça buralarda sürünür nereden bulaştık 1 yıldır maliyet e geliyor geri hop aşagıya önümüzdeki 2 yıllı fiyatlamış sabrınız yoksa sakın bulaşmayın ytd

6. Yabancı oranındaki değişimi yorumlayabilecek var mıdır?

7. Belliki yenisin hissede patron satış yaptı yabancı fona fonda aracı kurum olarak doçe yi kullanıyor o yuzden yabancı toplamış gbi bir algı var sabrın yoksa bekleme hiisse sabır taşı ytd

8. Teşekkürler, ben de bir an gömü buldum sandım.

Sayfa 256/340 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •