Bu şirketin bu kadar borcu olmasına rağmen döviz açık pozisyonu olmaması bedellisini daha bi anlamlı kılmış sanki. Yaptığı bedelli boşa gitmemiş olacak. Karlılıkla ilgili sıkıntısı yok finansman giderlerini kısabilirse ciddi karlar açıklayan bir firma olabilir. Enflasyonist dönemde borçlarının tl olması çok önemli ve yurt dışı ihracatlarıda var. Zamanında vkgyo da bedelliden sonra 1.20 lerden 10 lara gitmişti. Kim bilir belki bu güzide şirketimizinde hisseleri gerçek ederine gider birgün. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Finansal yapısı çok güçlü şirketin, bedelli manevralarına kapılmayın.. 2-3 ay sonra aklınızdan geçirmediğiniz fiyatları görebilirsiniz. Son 15 gündür satış kolonunda olanların, pasiften aldıkları hisseleri paketleyip, üzerini düğümlediklerini "yatırım tavsiyesi olmamakla beraber" biliyorum. sadece uyanık olun...
ytd
Dün berberde traş oluyorum.berberim de borsadan tiyodan anlar.ne var abi kağıt dedi.ben de usak bakıyorum biraz dedim.Demez mi ki abi nerden buldun? Onlar zorda dedidedim nerden zorda?Abi dedi burda(kozyatağı)2-3 inşaat yaptılar daireleri bitiremediler.satamadılar.
Enterasan![]()
Pess
Şair burda hangi algıyı yapmış?
Aşağı mı ? Yukarı mı?
Siz bilinçli yatırımcı olarak gelmeyin bu algılara aman
Ben orda inşaat yaptıklarını da yarıda bıraktıklarını bilmiyordum ama ,çok ilgim yok patronlarıyla.tanımam.Bi zahmet siz bilgili yatırımcı olarak bildiklerinzi ,görüşlerinizi yazın da öğrenelim birşeyler biz de.
Klasik herşeyde senaryo algısı arayan şüpheci kyatırımcı profili..yorulmuyor da zihniniz bu düşünce tarzıyla.
Yer İmleri