Sayfa 256/500 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by pritt01 Yazıyı Oku
    Sayın Diamond bunu ben de duydum. Ama bu durum hisse için neden kötü olsun anlayamıyorum. Netice de kimi hisselere Galip gibi Mecnur gibi ağalar girdiği zaman malı ky ya yukarıdan verirler. Bizim Uşak henüz ele verilecek kıvama gelmedi. Bu yüzden neden daha fazla aşağı baskılasınlar çözemiyorum.???

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Daha aşağı değil de bir müddet 1.05–1.10 aralığında tutup bezdirebilir..umarım tepki verir..vermesi gerekiyor her açıdan..
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Aldığım bilgilere göre patron anlaşması yok.sağlam bir spek yanına bir holding patronunu almış ve tahtaya çökmüş.
    Eğer öyleyse orman kanunları geçerli demektir.teknik meknik hikaye.para konuşacak.eğer karşısına sağlam para çıkmazsa sonumuz hayr olsun..
    Ytd
    Tursusunu kurup eve goturmeyecekse farketmez ben 10 lirayla beklerim o 10 milyonla bekler misal

3. Bu şirketin bu kadar borcu olmasına rağmen döviz açık pozisyonu olmaması bedellisini daha bi anlamlı kılmış sanki. Yaptığı bedelli boşa gitmemiş olacak. Karlılıkla ilgili sıkıntısı yok finansman giderlerini kısabilirse ciddi karlar açıklayan bir firma olabilir. Enflasyonist dönemde borçlarının tl olması çok önemli ve yurt dışı ihracatlarıda var. Zamanında vkgyo da bedelliden sonra 1.20 lerden 10 lara gitmişti. Kim bilir belki bu güzide şirketimizinde hisseleri gerçek ederine gider birgün. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Finansal yapısı çok güçlü şirketin, bedelli manevralarına kapılmayın.. 2-3 ay sonra aklınızdan geçirmediğiniz fiyatları görebilirsiniz. Son 15 gündür satış kolonunda olanların, pasiften aldıkları hisseleri paketleyip, üzerini düğümlediklerini "yatırım tavsiyesi olmamakla beraber" biliyorum. sadece uyanık olun...

ytd

5. Dün berberde traş oluyorum.berberim de borsadan tiyodan anlar.ne var abi kağıt dedi.ben de usak bakıyorum biraz dedim.Demez mi ki abi nerden buldun? Onlar zorda dedi dedim nerden zorda?Abi dedi burda(kozyatağı)2-3 inşaat yaptılar daireleri bitiremediler.satamadılar.
    Enterasan

6.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Bu haberlere de konu olan tanışlar ve Tanser seramikin 27 tarihli kap haberi var.
    Sermaye oranları 10 ve 25 in altına düştüğü için gönderilmiş bir bilgi sanırım.
    Bu bilgiyi ve oradaki gösterilen sermaye rakamlarını yorumlayacak olan var mı?
    Ben bu ortakların neden bedelliye katılmadıklarına takıldım..şirketin 3 de 1 i bunların.
    Katılmadıkları için ortaklık oranları düştü diye haber göndermişler sanırım.
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Dün berberde traş oluyorum.berberim de borsadan tiyodan anlar.ne var abi kağıt dedi.ben de usak bakıyorum biraz dedim.Demez mi ki abi nerden buldun? Onlar zorda dedi dedim nerden zorda?Abi dedi burda(kozyatağı)2-3 inşaat yaptılar daireleri bitiremediler.satamadılar.
    Enterasan
    Berberiniz biliyor,

inşaat yaptıklarını,

Siz bilmiyorsunuz?

Öyle mi?

Geçin bunları,

Klasik algı yöneticileri sizi,

Yukarı çıkması için hikaye,

Aşağıya düşürmek için ayrı hikaye.

yatırımcı uyuma.

yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Berberiniz biliyor,

inşaat yaptıklarını,

Siz bilmiyorsunuz?

Öyle mi?

Geçin bunları,

Klasik algı yöneticileri sizi,

Yukarı çıkması için hikaye,

Aşağıya düşürmek için ayrı hikaye.

yatırımcı uyuma.

yatırım tavsiyesi değildir.
    Pess
    Şair burda hangi algıyı yapmış?
    Aşağı mı ? Yukarı mı?

Siz bilinçli yatırımcı olarak gelmeyin bu algılara aman

Ben orda inşaat yaptıklarını da yarıda bıraktıklarını bilmiyordum ama ,çok ilgim yok patronlarıyla.tanımam.Bi zahmet siz bilgili yatırımcı olarak bildiklerinzi ,görüşlerinizi yazın da öğrenelim birşeyler biz de.

Klasik herşeyde senaryo algısı arayan şüpheci kyatırımcı profili..yorulmuyor da zihniniz bu düşünce tarzıyla.

Sayfa 256/500 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •