Sayfa 256/500 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

5. Panik yok arkadaşlar... kaçırmak istemediğim bir kaç hisse vardı... biraz verdim ... bayram sonu yüklü alırım gene... taze para gelecek bayram sonuna😂😂😂spek amca verecek zannetti hepsini ...aşağı bastı malı.. aşağıdan alacam bayram sonu.... bayramınız mübarek olsun... kartal abi seninde bayramın mübarek olsun..👍👍👍👍ben de vangd aşkı bitmez ... kaç olursa olsun👍👍birazda avgyo aldım attım kenara bu sene olmazsa seneye artık....ytd değildir...
    Son düzenleme : faruk55; 31-08-2017 saat: 13:05.

6. Bayram sonu curcuna olur... spek kardeşim seninde bayramın mübarek olsun... bayram sonu emanet verdim o malı sana alacağım geri . Kızmak yok sonra😂😂😂nasılsa kanka olduk senle ... hem bayram sonu kartal abim gelecek, nasro abim gelecek, stockex abim gelecek, ayhan 31 abim gelecek, sr-71 burda zaten ,utkual dağda , indis-co düşsün biraz daha alayım diye bekliyo, bide ben varım(faruk55) şunun şurasında kaç kişiyiz demi yani, ha birde G.Ö Türkiyenin milli iş adamı var belki oda gelir... şenlenir buralar.... ytd değildir😉😉😉ibrahim tatlıses den gelmezsen gelme .. vermessen verme...(sabır her şeyin ilacıdır. )trend dönmeden önce son bir silkeleme daha yapacaktır ... bence .... ytd değildir...
    Son düzenleme : faruk55; 31-08-2017 saat: 15:32.

7. iyi bayramlar vanetçiler. selametle

8.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Bayram sonu curcuna olur... spek kardeşim seninde bayramın mübarek olsun... bayram sonu emanet verdim o malı sana alacağım geri . Kızmak yok sonra������nasılsa kanka olduk senle ... hem bayram sonu kartal abim gelecek, nasro abim gelecek, stockex abim gelecek, ayhan 31 abim gelecek, sr-71 burda zaten ,utkual dağda , indis-co düşsün biraz daha alayım diye bekliyo, bide ben varım(faruk55) şunun şurasında kaç kişiyiz demi yani, ha birde G.Ö Türkiyenin milli iş adamı var belki oda gelir... şenlenir buralar.... ytd değildir������ibrahim tatlıses den gelmezsen gelme .. vermessen verme...(sabır her şeyin ilacıdır. )trend dönmeden önce son bir silkeleme daha yapacaktır ... bence .... ytd değildir...
    Senmi düşürdün son anda hisseyi faruk Sende daire çok galiba...Allah daha çok versin... Senin ve tüm topiktaşların da kurban bayramı mübarek olsun...

Sayfa 256/500 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •