Originally Posted by Webster Bankami aldin ne aldin katılım ve banka agirlikli araya baska seylerde serpiştirdim
Originally Posted by regal1 artmaz, faiz artarsa dolar 8 i çabuk görür. Originally Posted by onur1064 sabit birakirsa bence 8 i gorur Yesil soganda rekolte düşük, 8i herhalukarda görür yakin zamanda ..😜
Originally Posted by YapraksızYonca Yesil soganda rekolte düşük, 8i herhalukarda görür yakin zamanda ..😜 Bu zor yapraksiz ustadim Kisa vade kar dusunen dolardan cikmali bence Bunu bir sekilde 7 nin altina cekecekler
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Bu zor yapraksiz ustadim Kisa vade kar dusunen dolardan cikmali bence Bunu bir sekilde 7 nin altina cekecekler 5,80 alım için iyimidir. Bekliyorum.
Originally Posted by myfinans 5,80 alım için iyimidir. Bekliyorum. açıkçası ben dolar en az 7,50 ve üstü bekliyorum YTD
Originally Posted by aydinc açıkçası ben dolar en az 7,50 ve üstü bekliyorum YTD webster düşecek diyor o zaman düşer bari düşüş işe yarasın 5,80 olsun.
Originally Posted by myfinans 5,80 alım için iyimidir. Bekliyorum. Harikuladeeee
Originally Posted by onur1064 katılım ve banka agirlikli araya baska seylerde serpiştirdim Hayirli olsun onurum
Forum Rules
Yer İmleri