Sayfa 256/993 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Emekli Tümamiral Semih Çetin, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin , Kiev in ay sonuna kadar düşmezse eğer Putin için geri sayımın başladığını söyledi.

Rusya nın Ukrayna ya askeri harekatının dördüncü gününde, Ukrayna nın hemen hemen tüm kentlerinde çatışmalar şiddetini artırmaya devam ediyor. Ukrayna dan gelen son haberde Harkov Valisi Oleg Sinegubov Rus birliklerin kente giriş yaptığını bildirirken, Ukrayna İçişleri Bakanı Gerashchenko Donbass ta kaybettiği Luhansk a bağlı Sievierodonetsk kentinin geri alındığını duyurdu. Öte yandan Ukrayna'ya diğer ülkelerden silah yardımı yapılmaya devam ediyor.

UKRAYNA SURİYE'YE BENZEMEZ

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Emekli Tümamiral Semih Çetin, Rus birliklerin 48 saatten daha fazla dayanamayacağını belirterek, Ukrayna Suriye ye benzemez. Rus birlikleri orada aylarca kalamaz. Putin in fazla zamanı yok. Bir an önce Ukrayna nın harbe devam azim ve iradesini kırmak zorunda. Bu sürenin 48 saatten fazla olmadığını düşünüyorum. Bu ay sonuna kadar Kiev düşmezse Putin için geri sayım başlar. dedi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...n-icin-1653602

2. Deutsche banka çakmışlar -8.5%

3. 70 altına sarksa, güzel olacak...
    Memento mori

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Weizen
    ISIN: US12492G1040 WKN: 530278

902,63 US¢/bu.
    38,57 (4,46 %)
    11:33:29 (last)

Buğday fiyatları füze.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bakan Nebati:
    - Türkiye Ekonomi Modeli ile dengeli ve istikrarlı büyüme eğilimini önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz
    - Yatırıma, üretime ve ihracata odaklanarak, yüksek istihdam sağlayan katma değerli büyüme hedefimize ulaşacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Nebati:
    - Makine-teçhizat yatırımları yüzde 20,5 artarak kuvvetli seyrini sürdürdü
    - Çift haneli büyüme yakaladığımız bu dönemi düşük bir cari açık ile kapatırken işsizlik oranını da önemli ölçüde azalttık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Zelenski, 4.500 Rus askeri öldürüldü diyor.

Bu doğru mu?

Kendi ülkesinin asker kaybı ne kadar acaba?

Sayfa 256/993 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •