Sayfa 257/917 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Piyasada 10 milyon lot var,kademeler 300_400 lotla işlem görüyor.bu ne anlama geliyor ustalar bu konuda yardımcı olabilirmi !?

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Binin trene kalkmadan

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Her an haber gelebilir sermaye artırım haberi.. dikkat satmayın elinde olan varsa

4.  Alıntı Originally Posted by ecderabi Yazıyı Oku
    grafik güzwl düşeni kırmış, şu an flama oluşumu var
    götürmek isteyen için altyapıyı hazırlamışlar. saha ve zemin şartları süper. birilerinin el atması lazım.
    ytd.
    şu an teknik çalışıyor, alımlara başladılar.ama bu şirketin en zayıf karnı bilanço.geçen senede uçacak kaçacak diyen üstat çoktu . hem yıl sonu hem de ilk çeyrekte ters köşe yaptılar. beklenen gelmedi herkes ters köşe oldu.
    bakın örnek vereyim
    sasa nın sermayesi 412 milyon bu şirketin 39 milyon tl. sasa bunun nerdeyse 11 katı büyük, devasa fabriklar ama bunun yönetim gideri 9 aylıkta 17 milyon tl , pazarlama gideri 49 milyn tl, sasanın 13 milyon , pazarlama giderleri 41 milyon tl. bu şirket yönetim ve pazarlama giderleri 10 milyon az gelse sene sonu devasa kar yazar. ama nedense çok yüksek.10 milyon 2 taraftan kıssalar sene sonu 50-60 arası kar içten bile değil o zaman hisse 15-20 tl arası bile fiyatlanır. orge ye bakıyorsun patron her yerde demeç veriyor, şirket imkansızı başarırıyor, orgenin geçen seneye göre ciro hasılat aynı fakat maliyet düşmüş. enflasyon faiz hammadde kur artarken aynı ciro ile bir önceki yıla göre maliyet düşüren tek şirket olabilir şirket kar yüksek olsun yatırımcı gelsin fiyat çıksın diye var gücü ile çalışıyor, kutpo da ne demeç tam tersi yönetim ve pazarlama giderleri faiş artmış. çözüm
    devletin şirketleri rastgele denetlemesi lazım, acil bu bağımsız denetim şirketlerinden kurtulmak lazım. yoksa şeffaflaşamayız. orgenin ya da sasanın patronu burda olsa her sene düzenli 50-60 milyon arası kar yazar, hisse de 20 tl olurdu. patronlar neden yatırımcı istemez hisseler düşük olsun ister hiç çözememeşimdir ama illaki bir bildikleri vardır . vergi desen orge sasa niye kar yüksek gelsin diye mücadele veriyor? neyse ne diyelim. eğer sene sonu 40 milyon kar gelirse fiyatla 10 ları bulabilir. 40 milyon üstü 15 li fiyatların kapısını aralar. yine ters köşe yapmazsa.
    ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Her an haber gelebilir sermaye artırım haberi.. dikkat satmayın elinde olan varsa

neye göre? hissi kablel vuku mu?

6. bu ay çıkacak ihracat rakamlarından sonra bakalım fiyatta nasıl değişiklikler olacak? Ayrıca sermaye tavanı açıklaması neden yapıyor ? Bilen arkadaşların cevaplamasını rica edeceğim. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla bunu 2018 yılında istediği bir tarihte yapabilir. neden herkes bunu konuşuyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Atraksiyon yokmu ?
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Sayfa 257/917 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri