Sayfa 257/1223 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Bu durumda herkes mutlu mesut olduğu dönem iktidarını destekliyorsa çoğunluk halinden fazlasıyla memnun. Burda kriz çığırtkanlığı yapanlarda fakirleştiği için hükümete saldırıyor demekki.
    Şuursuz başka neyden saldıracaz. Fakirleştiğim için saldıracam tabii.

2.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Bu durumda herkes mutlu mesut olduğu dönem iktidarını destekliyorsa çoğunluk halinden fazlasıyla memnun. Burda kriz çığırtkanlığı yapanlarda fakirleştiği için hükümete saldırıyor demekki.
    Hükümete saldıran yokki. Eleştiri ekonomi politikalarına. Ha diyorsanızki doğru yapıyorlar bu da sizin görüşünüz.

3.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Babam 97 de emekli oldu. Emekli ikramiyesiyle ev aldı, araba aldı. Annem emekli oldu 98 de o da emekli ikramiyesiyle ev aldı. 3 kardeşiz 3 ümüzü rahatlıkla okul okuttular, bilgisayar aldılar, playstation 1 aldılar. dolap tıka basa doluydu, hiç zorluk çekmedik.

Şimdi 2 tane memur emeklisi gelip ikramiyeleriyle 2 tane ev alıp, emekli maaşlarıyla 3 çocuk okutsunlar görelim bakalım. 2 kişi 4bin emekli maaşıyla biraz zor geçinir. Hele bir de kiradalaraa kendileri zor geçinir, 3 çocuğu da zor okuturlar.
    Babanız Norveç'ten emekli olmuş galiba bizimki 89 da emekli oldu maaşını bile 3 ayda 1 çekerdi bereketli olsun diye

4. Baldayıyla Kitapçı nerelerde yahu.

5. Bu trollerden tiksiniyorum trolluk yapmak icin yalan dolandan asla vazgecmiyorlar devamli yalayip duruyorlar.
    Benzin tahminim lt 7 lira max vade temmuz sonu.bunlar esege biniyor herhalde
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Bak canım kardeşim, yarın bir gün emekli olacağız. Gelecek kaygısı yaşıyorum. Çünkü en verimli günlerimde hayatımdan kısıntılar yaparak gelirimi korumaya çalışmaktan hayatı yaşayamadım. İşimizden gücümüzde olmayalım bir daha iş bulamayız diye haftada 16 saat fazla mesai yapıyorum.
    Robot gibiyim, sosyal yaşantım kalmadı. Aman kendimizi sıkalım, ekonomik sorunlarla uğraşmaktan 4 senelik evliliğimde hala çocuk yapmıyoruz, aman bir maaş eksik olmasın diye.

Çünkü 4 sene önce cebimdeki para ile 2 ev alabiliyorken bu yıl 1 evi zarzor alıyorum. Bu şekilde birikimim son 4 senede eridi gitti.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hükümete saldıran yokki. Eleştiri ekonomi politikalarına. Ha diyorsanızki doğru yapıyorlar bu da sizin görüşünüz.
    Dünyada iki büyük Lider var.. Biri Venezüela Başkanı Maduro..
    Diğeri.. Bizim Reis...

Hangi konuda derseniz? Bunu yazmayalım..YASAKLANIRIZ...

8. Kitapçı sözleşmeli çalışmış, sözleşmesi seçime kadarmış :-)
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Baldayıyla Kitapçı nerelerde yahu.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 257/1223 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •