Sayfa 257/976 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Bahar geldi diyorsunuz yani... Bence ekonomi tarafında pek değişen bir şey olmadı... Endeksi izleyinnn

sana ucuz mal yok prenses okonomi kötüde olsa hedefin ekonomisi süper

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sana ucuz mal yok prenses okonomi kötüde olsa hedefin ekonomisi süper
    O gün sattıklarımın büyük kısmını geri almıştım, ayrıca elimde iyi bir miktar var zaten dayıcım. Yeterki gitsin ben düşüp ucuza alma derdinde değilim. Yükselsim ederine satayım daha çok işime gelir.

3.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Yabancı seçim sonuçlarını olumlu karşıladı;dolar&faiz aşağı,endeks yukarı bir süre,ben endekste long,dolar da shortum,düşüncem bu yönde...
    Yabancı olumlu karşıladı ondan sabahtan beri veriyor... Pozisyonuna göre konuşuyorsun, inanmışsın bu yüzden birşey demem doğru olmaz. Bol kazançlar.

4. kayyum atanılacak denilen kağıt bile bizim kağıdı sollayıp geçmişse...daha da yazılacak bişi yok...

5. Dayıcığımmmmm hedefte 1.07 yi gorunce hanımın altın hesabını bozdurup ona borsa hesabı açtırdım ve hedef aldım 1.07 maliyetle. sence ana sermaye ve kâra altın mi alsam. Hanımın hesabı olunca çok durmak istemiyorum. Zarar ederse bana borsayı bıraktırır

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

6.  Alıntı Originally Posted by gurcan74 Yazıyı Oku
    kayyum atanılacak denilen kağıt bile bizim kağıdı sollayıp geçmişse...daha da yazılacak bişi yok...

bir hısseye kayyum atanacak olması kötü bişey değilki sayın gürcan

kaldıki borsanın amiral gemisi garan 8 liralardan işlem görüyor

farkındamısın

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Dayıcığımmmmm hedefte 1.07 yi gorunce hanımın altın hesabını bozdurup ona borsa hesabı açtırdım ve hedef aldım 1.07 maliyetle. sence ana sermaye ve kâra altın mi alsam. Hanımın hesabı olunca çok durmak istemiyorum. Zarar ederse bana borsayı bıraktırır

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

hahahahaha ben kılıbıkların dayısı olmam seninle artık işim olmaz

8. 29.03.2019 - 29.03.2019 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,09 - 1,1 TL fiyat aralığından 117.702 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29.03.2019 tarihi itibariyle %29,16 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Sayfa 257/976 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •