Sayfa 257/340 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307 ... SonSon
Arama sonucu : 2714 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Teknoloji hisseleri coşuyor bu ketum oğlu ketum 12.45 eee takmış geçmiyor lanet olsun sana birde CEO su ekonomist miş çok komik

2. Bayrakları aldık sokaklara dökulecegiz tüm ortaklar..Haydi fonet ayrılda gel yetti gari..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Çok çıkmıştı zaten...

4. İhale dışında ne bi beklenti nede yeni bi iş geliştirme var ennn berbat yazılım şirketi hikayesi olmayan şu an ki hbsy yazılımını 3 lise öğrencisi bir araya gelse bile yazar kendini geliştirip yeni iş geliştirmeli ARGE birimi yatıyor bu halde çıkmaz ama bi kere bulaştık kar almadan tek lot ekonomşst ceo ya ytd

5. Tamamen katılıyorum hikayesi yok... Şöyle kar böyle kar ediyor falan yapılıyor ama bana ne etkisi var. O zaman temettü versin arkadaş yada bedelsiz versin ne yapacak o karları faize atıp turşu mu kuracak... Ya olay zaten o kadar basit ki patron şirketin %10 unu sattı kısa bir süre önce... Patron satıyorsa zaten killanmak lazım... Uçacak kaçacak hikayesi olan hisseyi neden satıp zarar etsin adam...

6. Kayıtlı sermaye tavanını 100 milyondan 400 milyona çıkarma kararı almışlar.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Patron hisse satar, sonra sermaye tavanı artar ve sonrasında bedelli gelir ne güzel senaryo değil mi... Umarım gerçekleşmez [emoji6] ytd.

Uçuyoruz kaçıyoruz...

8.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Patron hisse satar, sonra sermaye tavanı artar ve sonrasında bedelli gelir ne güzel senaryo değil mi... Umarım gerçekleşmez [emoji6] ytd.

Uçuyoruz kaçıyoruz...
    Patron 4 milyon hisseyi 56 milyona sattı.
    Şimdi 4 milyon hisseye 4 milyon verip geri alacak diyorsunuz[emoji4]

Hem de Belki sermayesi yurt dışında bazı yerlerde ihale almaya yetmiyordu fırsat olacak.

Olan yine The miri.... ye oldu o zaman[emoji4]

Fazladan para verdiler.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 257/340 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •