Sayfa 257/1001 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Ppflerede bir zorunluluk getirirler yakında .

2. anlamadığım bir şey var arkadaşlar. neden bütün fonlar tefaşta işlem görmüyor. özellikle para piyasası fonlarında tefaşta işlem gören, sadece bir kaç tane fon var. burada isteyen banka fonunu tefaşa açıp istemeyen de tefaş işlemlerine kapalı şekilde kendileri mi tercih yapıyorlar. keşke tüm foonlara tefaştan ulaşılabilse. zaten tefaşın amacı da bu değil miydi? bütün fonlara tek bir platformdan ulaşılamıyor ki.

3.  Alıntı Originally Posted by güneş22 Yazıyı Oku
    Bende şöyle hesaplıyorum. (yeni fiyat-eski fiyat) : eski fiyat x 386,47
    100 ile de çarpınca tamamdır. son şeklini verdik.
    (Y - E) / E × 38647
    Gayet basit bir formül. Sn. Yuji'nin sıtkı sıyrılmaya başladı sanki tablo işinden. Yarın birgün bizi ortada bırakırsa ayazda kalmayalım diye gündeme getirdim bu formül işini. Bu arada Sn. Yuji'ye bugüne kadarki katkıları için kendim ve diğer üyeler adına teşekkür etmek isterim. Gariban babası Sn. Yuji. Halk adamı. 👏👏👏👏

4.  Alıntı Originally Posted by tayyareci Yazıyı Oku
    FIL e 2 gunde 76 Milyon TL ve 60 adet yatırımcı eklenmiş, Toplam buyukluk 2 Milyar TL yi gecmiş, pazar payı %6 ya dayanmış.
    yatirimcinin buyumesi bana faydasi ne!
    faiz buyusun

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    yatirimcinin buyumesi bana faydasi ne!
    faiz buyusun
    Sürümden kazanmak ve daha fazla müşteri için yönetim ücretini düşürürler belki? Böylelikle getirisi de artar.

6. fonlarda sat al yapınca bankada aracı kurumda görülen maliyetde sapmalar olabilir .... hisse senedi yatırımı gibi düşünün.... 500 lot 5 den aldım 900 lot 4.95 den aldım maliyetim 4.9678571 oldu.... sonra fiyat 4.98 iken 130 lot 4.98 den sattım.... karla sattım bunda bir sorun yok... ama zararına satınca işin rengi değişir.... 500 lot 5.05 den aldım 200 lot 4.95 den aldım ne oldu maliyetim 5.0214....4.98 den 120 lot sattım diyelim... maliyet tabelada hala 5.0214 görünür ... acaba gerçekten artık maliyetim 5.0214 mü başka rakam mı ..... işte aynı şey fon alım satımında da olur... dikkat etmek lazım maliyet hesaplarına ... fonda zararda iken bir kısmı ile çıkış yaptığınızda işin rengi değişir...( not : ayrıca eskiden aracı kurumların maliyet sütunları hep hatalı olurdu alakasız abuk subuk fiyatlar görünürdü , şimdi düzeldi neyse ki backoffice yazılımları )......
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

7. Merhaba, resimdeki borçlanma araçları fonunun tefas linki;
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=VKT
    Bu mudur?
    Vakıf PPF'sinde vk6 filan yazıyordu "heee 6. Fon" diyordum. Bunda tek bağlantı kurabildigim nokta fon fiyatlarının aynı olması oldu )

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Merhaba, resimdeki borçlanma araçları fonunun tefas linki;
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=VKT
    Bu mudur?
    Vakıf PPF'sinde vk6 filan yazıyordu "heee 6. Fon" diyordum. Bunda tek bağlantı kurabildigim nokta fon fiyatlarının aynı olması oldu )

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet ismi yazıyor zaten ZP(Ziraat Portföy)

Sayfa 257/1001 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •