Sayfa 257/992 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,247
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Ben tut olarak devam ediyorum. [emoji173]
    https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow

şarkıcının söylediğini yaptıklarında bende tutup kalıyorum

tuttuğumu bi türlü bırakamıyorum

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Mevzu ürün nedir?
    anadolu gırnızı buğdayı mı?

yok Buğdaya 5-10 sene önce 1 ay boyunca alış yazmıştım veren olmadı
    bende küstüm yazmadım.

ama bu sıralar olsa 12. ay vadelisini düşünürdüm hani
    Bear_Bull
    @BearBull26

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yarın ilk işlemlerimize

alım yaparak mı başlayalım?
    satım yaparak mı başlayalım?

ne sonuca vardınız?
    Artı açılış olursa satış yaparım, ortada bir açılış olursa sabit kalırım, yüzde 1 civarı ekşi açılış olursa takviye yaparım.1-5 gün arası kısa vade işlem yapan biriyim sürekli.

3. Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

şarkıcının söylediğini yaptıklarında bende tutup kalıyorum

tuttuğumu bi türlü bırakamıyorum
    Dikkatli tutmak lazım sonra kopartmayalım çiçeği

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Dolar/TL 7 üstünde kalmayı başarırsa yüklü talep ile birlikte hızlı harekete sebep olabilir
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

ben bu dönemlerde GARAN ın piyasayı tümden etkileyeceğini düşünerek 7.97 desteğin dikkate alınmasını öneriyorum. çünkü kırılması halinde yeni satış dalgası gelecektir. şimdiden bunu yazmak erken olabilir ama en azından kuru gürültüye inanıp atıp kaçılmaz diye düşündüm. atıp kaçılmış olsa bile tutunması durumunda alttan tekrar almak isteyenler için cesaret verebilir. bu destek her zaman için geçerlidir. şimdi onu bizde görüyoruz diye mırıldananlar olabilir ama bunu göremeyenlerinde mutlaka vardır. belki seninde dikkatini yeni çekmiş olabilir. bol şanslar

6. Ahlatçı Yatırım haftalık portföy listesine bakarsak arçelik- sahol- tcell-petkm-toaso gibi hisselerde %5 yükseliş bekliyor...
    bunlar giderse borsada yükselir...

7. ARCLK için 30 Nisan akşamı KAP açıklaması gelmiş.

>>>>>>>>>>>

2018 yılında kısmi bölünme yöntemiyle şirketimiz bünyesinden çıkarılarak %100 bağlı ortaklığımız haline gelen Token Finansal Teknolojiler A.Ş. faaliyetleri, ödeme teknolojilerinin son yıllardaki hızlı dönüşümü dolayısıyla şirketimiz faaliyet konusundan giderek uzaklaşmıştır. Bu kapsamda, ana işkolumuza odaklanmak amacıyla, Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporuna uygun olarak Token Finansal Teknolojiler A.Ş.'nde sahip olduğumuz 18 milyon TL nominal değerli payın 9,8 milyon TL nominal değerli kısmı 170,1 milyon TL bedel ile Koç Holding A.Ş.'ne, 8,2 milyon TL nominal değerli kısmı ise 142,3 milyon TL bedel ile Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş.'ne olmak üzere toplam 312,4 milyon TL bedel üzerinden satılmıştır. Söz konusu işleme ilişkin ödemeler 8 Mayıs 2020'de tahsil edilecektir
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Korona istatistiklerinde ABD ve İngiltere hala başlarda.

Ortalamaların altına inmedikçe önlemler devam etmeli.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 257/992 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •