Sayfa 258/992 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Uzaylılar deyince gündüz İzmir köfte ve pilav yaptım güzel oldu ama fazla tuzlu olmuş bende de şeker var uykum geldi yattım. Rüyamda uzaylılara karşı savaşmak üzere ekip kurdular, fakat ekibin başındaki herif elindeki gücü dünyayı ele geçirmek için kullandı. Neyse herifin zayıf noktaları bulundu adama karşı savaş açıldı, sonra herif tekrar taraf değiştirdi vs o sırada uyandım.

Şimdi History Channel'da uzaylılar anunnakiler filan anlatılıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    1 sa
    Fransa Sağlık Bakanı Olivier Véran, koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık alanındaki olağanüstü hal süresinin 24 Temmuz’a kadar uzatılmasına karar verildiğini duyurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2050 de altın biteceği söyleniyor ona göre araştırın
    Sadece bizdeki 100 sene doyurmaya yeter. 2003de 550 yerde lisans dağıtıldı üç otuz kuruşa. Sadece Çanakkalede,Bergama tonunda 20-25 gr altın olan kaç maden var? 9-10 halen devam edyor. Bakmayın Kanada firmasınınki ara verdiğine... Ama su akar Türk bakar dediği gibi, en iyi şartta devlete verdikleri %3
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. İlk işlemlere tuvalete giderek başlayacağım .

İkinci işlem mutfağa gidip çayı koyacağım .

Üçüncü işlem kahvaltımı yapacağım .

Ne demişler aç dayı oynamazmış

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yarın ilk işlemlerimize

alım yaparak mı başlayalım?
    satım yaparak mı başlayalım?

ne sonuca vardınız?
    Benim barlar da Alenichev üstadı destekliyor. Düğük açar sonra toparlar gapı kapatır, sora daha eksiye gider. Ondan sonra bilim kurulu ve bakanlar kurulu Erdğan aöıklamasını sızdıran insiderların işlemlerine bakcez
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Fdow eksi 1 ile acildi

Cumanın üstüne hemde

8. ABD ciddi daralma var. Buffet uçak şirketlerini vurdu. Elon musk mallarını satıyor.
    endex ve thy, pgsus short denenebilir. sonrasında Türkiye enflasyon oranları açıklanacak.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 258/992 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •