Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Eğer 3 fantastik fon seçim hakkınız olsaydı, türkiye’de hangi türlerde ürün görmek isterdiniz?
Bitcoin fonu, tarım ürünleri fonu, gaming sektörü fonu vb gibi.
Forum üyelerinin elimizde olmayan ama olmasını istedikleri fonlar hakkında düşüncelerini çok merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hocam yanıtınız için teşekkürler.
Bu fonlara dağılacak portföyünüzü hsyf gibi al , asla satma şeklinde mi yönetirdiniz? Yoksa kısa vadede daha keskin hareketler yapabiliteleri olduğu için fon da olsa trade edebilirim mi derdiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu mantık içindeki fonların short ve long yapabilme kabiliyetleri olduğu için bir dayanak varlıkla, benchmarkla değil , bizzat net getirileri ile başarıları görülebildiği için, iyi bir ortalama getiri tutturanları sürekli alırdım, başarısız olana kadar. Yani şu anda fonlarda uyguladığımdan farklı olarak bekle ya da biriktir değil, sadece biriktir yapardım heralde.
Ama bu fonların volatilitesi aşırı yüksek olacağı için, ara sıra yüksek eksi yazacaklardır, elli tane form imzalatıp bak bu ürünler riskli dediğin halde bunca riski bile bile girdiği halde, spk ve cimer tarzı yerlere ilk günlük eksi 5%'de çokça ağlayan olacağı için, devlet regüle edecek, ( sadece 10 büyük coin alınabilir, pariteler en az 5 gün taşınmak zorunda, fonun en az %50 si borçlanma araçlarına yatacak vs. gibi abuk subuk ) fon içeriği ile ilgili kısıtlamalar getirecek, fonların da bir süre sonra getirileri kuşa, kendileri leşe dönecektir.
Aşılanma konusunda da ülkeler arası bir ayrışma olabilir.
Umarım turizm sezonu kaçırılmaz yoksa bu sefer tolere edecek güç yok, tüketildi.
Takas dağılımlarına baktığımda tacirleri hep satan kısmında görüyorum yerine ne alıyorlar neye hazırlık yapıyorlar bilemedim.
Yer İmleri