Sayfa 258/1003 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam ben bir beklenti ile yapmıyorum. Borsa değil 1500, 7500 bile olsa fonlarımı satmıyorum. Yukarıdan satayım, aşağıdan yerine koyarım tarzı bir trade yaklaşımım yok . ( yatırım fonlarında yok, hisselerde satıyorum alıyorum , viop kontratlarda trade ediyorum, shortluyorum, longluyorum, bu dediğimi sıkça yapıyorum )

Yatırım fonlarında piyasalar uçarken ilave etmeyi , ekstra hsyf almayı durduruyorum sadece, biraz gevşerse tekrar devam ediyorum.

Yani benim için yatırım fonlarında 2 ihtimal var. Biriktir ya da bekle.

Çünkü yatırım fonlarında benim amacım % şu kadar kar etmek vs. değil. Bir vadede, sadece onların getirileri ile hayatımı idame ettirebilmek
    Çalışmayan biri yatırım fonlarında nasıl yeni alım yapabilir? Aylık bir geliri olması lazım o zaman herhalde.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Çalışmayan biri yatırım fonlarında nasıl yeni alım yapabilir? Aylık bir geliri olması lazım o zaman herhalde.
    Çalışmayan ya da bir geliri olmayan biri evet yeni alım yapamaz. Bir geliri olmayan biri yatırım anlamında zaten hiç bir şey yapamaz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Eğer 3 fantastik fon seçim hakkınız olsaydı, türkiye’de hangi türlerde ürün görmek isterdiniz?

Bitcoin fonu, tarım ürünleri fonu, gaming sektörü fonu vb gibi.

Forum üyelerinin elimizde olmayan ama olmasını istedikleri fonlar hakkında düşüncelerini çok merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Eğer 3 fantastik fon seçim hakkınız olsaydı, türkiye’de hangi türlerde ürün görmek isterdiniz?

Bitcoin fonu, tarım ürünleri fonu, gaming sektörü fonu vb gibi.

Forum üyelerinin elimizde olmayan ama olmasını istedikleri fonlar hakkında düşüncelerini çok merak ediyorum.

Forex fonu ( parite fonu) , Kripto fonu ( sadece bitcoin değil onbinlerce farklı altcoinlerde de muazzam fırsatlar var ) , sadece viopta işlem yapan türev fonu ( sırf türev olacak spot yok )
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Forex fonu ( parite fonu) , Kripto fonu ( sadece bitcoin değil onbinlerce farklı altcoinlerde de muazzam fırsatlar var ) , sadece viopta işlem yapan türev fonu ( sırf türev olacak spot yok )
    Hocam yanıtınız için teşekkürler.

Bu fonlara dağılacak portföyünüzü hsyf gibi al , asla satma şeklinde mi yönetirdiniz? Yoksa kısa vadede daha keskin hareketler yapabiliteleri olduğu için fon da olsa trade edebilirim mi derdiniz?

6.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Hocam yanıtınız için teşekkürler.

Bu fonlara dağılacak portföyünüzü hsyf gibi al , asla satma şeklinde mi yönetirdiniz? Yoksa kısa vadede daha keskin hareketler yapabiliteleri olduğu için fon da olsa trade edebilirim mi derdiniz?

Bu mantık içindeki fonların short ve long yapabilme kabiliyetleri olduğu için bir dayanak varlıkla, benchmarkla değil , bizzat net getirileri ile başarıları görülebildiği için, iyi bir ortalama getiri tutturanları sürekli alırdım, başarısız olana kadar. Yani şu anda fonlarda uyguladığımdan farklı olarak bekle ya da biriktir değil, sadece biriktir yapardım heralde.

Ama bu fonların volatilitesi aşırı yüksek olacağı için, ara sıra yüksek eksi yazacaklardır, elli tane form imzalatıp bak bu ürünler riskli dediğin halde bunca riski bile bile girdiği halde, spk ve cimer tarzı yerlere ilk günlük eksi 5%'de çokça ağlayan olacağı için, devlet regüle edecek, ( sadece 10 büyük coin alınabilir, pariteler en az 5 gün taşınmak zorunda, fonun en az %50 si borçlanma araçlarına yatacak vs. gibi abuk subuk ) fon içeriği ile ilgili kısıtlamalar getirecek, fonların da bir süre sonra getirileri kuşa, kendileri leşe dönecektir.

7. Aşılanma konusunda da ülkeler arası bir ayrışma olabilir.
    Umarım turizm sezonu kaçırılmaz yoksa bu sefer tolere edecek güç yok, tüketildi.

8. Takas dağılımlarına baktığımda tacirleri hep satan kısmında görüyorum yerine ne alıyorlar neye hazırlık yapıyorlar bilemedim.

Sayfa 258/1003 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •