Sayfa 258/905 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Ne diyoruz bir stratejiniz olsun hisse 270 ten 250 indi neden diye sorun basın geçin bir hisse gitmiyorsa bir sebebi vardır sebebi patron sonradan yolladı. Alka bektaş Bossa bunlarda bölünüyor bir hareketine bakın üzümlüler birde bununkine burdan kimseye sat demiyorum vebal altına girmeyelim giderken hisseye atlamayın atladiniz stop yapın sonra dönün yataya sardiginda bir miktar alın düşeni kırınca komple yeniden alın bir stratejiniz olsun
    Bu arada NİLKİZ abi yine fırçayı basmışsın millete. [emoji852]
    Abi inanki hisse değişimleri yapsaydım bugünkü sermeyeyi de kaybederdim.
    Bakın biraz bossa aldım hâlen zarardayım.
    Ben alınca baskılıyorlar.
    Böyle durumlarda eski hisseni sattığının üstünde alarak hata üstüne hata yapardım.
    Yıllar önce böyle kaybettim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Sn. Nilkiz kendi tahmini söylemiş teşekkür ederiz. Umarız gerçekleşmez .

Ben de bagfs inceliyorum. Bir ara o giderken biz gitmiyorduk ancak bagfs a kötü haberler geldiğinde biz de eşlik etmiştik.

Şimdi de haberler kötüymüş gibi gösteriliyor ve aynen bagfs'ta olduğu gibi bölünme işi eggub'de de var.

Neticede patronlar aynı sayılır belki tahtacılar da aynıdır.

3. Bu zavallı hisse için teknik ve temel konuşmak gereksiz. Sahibi benim hissem şu kadar değerinde diyor, lafının gereğini yapmıyor. En düşük sermaye ile en değerli yerde liman işletiyor, bir anlamı olmuyor. Tahtayı yöneten kimse gerçekten vicdansız ve ahlaksız biri. Her türlü olumlu yada olumsuz haberi yatırımcı için tuzağa dönüştürüyor. Bu hissede asla tek seferde büyük alım yapmam, ufak ufak trede karlarımı atar kumbara misali biriktiririm. Olurda bir gün kuş uçmaz kervan geçmez çöplük olan bir yere o da belki nur yağar..

4. bu patron ve tahtacı danışıklı bir şekilde gübre işine bir süre ara verdik pahalılıkdan dolayı der fakat uygun bulursak gübre ithalatına devam ederiz de der yani kısa bir süreligine gübre üretimini durdurmuş durumda ama bunu bizlere sanki bu işi komple bıraktık dercesine hissede baskı uygulamayı ve çok yeni yatırımcı da sadece gübre ürettigini zanneder yani liman işinin aslından gerçek karlı iş oldugunu bilmediklerinden bu baskıya ayak uyduran yeni borsaya girmiş kişileri de ürkütmeyi becerdiler sanki ky verdikçe bu tahtacı alıyordur bundan eminim ve kısa bir süre sonra gübre işine geri döndük der spk da sermaye artırımını onaylarsa seyreyleyin cümbüşü çok kastılar bunu bir dönüşü olacak ve bana göre iyi yerlere de gidecek kişiliksiz tahtacı ve patronun bu zorlamalarına fazla kanmak istemiyorum ve elimdekileri kademe kademe çogaltıyorum beklemesini ögretti nasıl olsa der hayırlı kazançlar arkadaşlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    bu patron ve tahtacı danışıklı bir şekilde gübre işine bir süre ara verdik pahalılıkdan dolayı der fakat uygun bulursak gübre ithalatına devam ederiz de der yani kısa bir süreligine gübre üretimini durdurmuş durumda ama bunu bizlere sanki bu işi komple bıraktık dercesine hissede baskı uygulamayı ve çok yeni yatırımcı da sadece gübre ürettigini zanneder yani liman işinin aslından gerçek karlı iş oldugunu bilmediklerinden bu baskıya ayak uyduran yeni borsaya girmiş kişileri de ürkütmeyi becerdiler sanki ky verdikçe bu tahtacı alıyordur bundan eminim ve kısa bir süre sonra gübre işine geri döndük der spk da sermaye artırımını onaylarsa seyreyleyin cümbüşü çok kastılar bunu bir dönüşü olacak ve bana göre iyi yerlere de gidecek kişiliksiz tahtacı ve patronun bu zorlamalarına fazla kanmak istemiyorum ve elimdekileri kademe kademe çogaltıyorum beklemesini ögretti nasıl olsa der hayırlı kazançlar arkadaşlar.
    Birilerinin zoruna gidebilir ama altına imzamı atıyorum.
    Yutupta bakıyorum dünyanın primini yapmış hisselere uçacak kaçacak sallamalari var.
    Buna gelince sanki batacak gibi yermeler var.
    Kimseyi zorla bir yerde tutmuyorlar.
    İsteyen istedigi yerde paraya para demesin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    borsa yönetimi ve spk ya şöyle güzel bir yazı yazsak bu adamlar gübre fabrikasını kapadı madem kapadı ise liman faaliyeti varsa onu
    faliyetleri arasında limancılık yok onu eklemeleri ve isim değişmeleri gerek diye yazsak ne olur yoksa bunu şirket yapacak ama döke döke bal mı yiyecek bu kadar baskı neden akıl almıyor ocaklarına incir diktiklerim

AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    borsa yönetimi ve spk ya şöyle güzel bir yazı yazsak bu adamlar gübre fabrikasını kapadı madem kapadı ise liman faaliyeti varsa onu
    faliyetleri arasında limancılık yok onu eklemeleri ve isim değişmeleri gerek diye yazsak ne olur yoksa bunu şirket yapacak ama döke döke bal mı yiyecek bu kadar baskı neden akıl almıyor ocaklarına incir diktiklerim

iskele faaliyetlerinden ne anlıyorsunuz sn. ata-306

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    iskele ile limancılık ayrı olması lazım değil mi ? ayrıca ben firmanın adında liman olsun istiyorum
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 258/905 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •