Sayfa 259/690 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu alışı giren amcam ne olacağınıda bilendir. Burada hisse almaktan ziyade satabilmek daha zor. Satacağına inanıyorsa bu bizim için iyi işaret.
    Üstadım zaten son hafta garip alım-satımlar gerçekleşti.. bir kademe üstte 100 binlerle ifade edilen satış dururken bir kademe aşağıdan 100 binler alındı..iyi cesaret... cuma günü 0,48’dr 100 küsürbin alış vardı.. bugün 0,48’dr satış bekliyor.. burdan alan adam neye güvenerek alıyor, satan adam ya da adamlar kaçtan aldı da 48-50 aralığında yüzbinler satıldı..ama sanki birşeylerin hazırlığı var gibi
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Ayrıca o 150 bin bekleyen gitti.. eşleşme şu anda 40 binlerde..satışta bekleyen 25 bin...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3. Harekette bereket vardır. ESEM’de bu hacimler anormal bir durum olduğunun göstergesi. Bizim bilmediğimiz bir durum var. Dua edelim bize yararı olsun.

Yine ak yatırım mı aldı acaba?

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Yapılan işlemlerin tek bir elden yapıldığını halen inat ile söylüyorum. Gün sonu alış satış toplamı genellikle aynı adet. Bu enteresan..

7. Aynı kişi ise amacı ne?Hacmi şişirerek insanları beklenti içine sokacağına ve bu yolla hisse satacağına inanıyorsa çok bekler. Bu hareketler ancak biz eskilerde merak uyandırır. Yoksa şu geçmişi okuyan bu batakhane gülüne bulaşmaz. Öyle değil mi Econumut? Senin kesin dönen bu dolaplardan haberin vardır. Hafiye gibi adamsın. De bakalım Cenk ve saatçi cenahında neler oluyor?

İş Yatırım-Halk Bankası-Akbank.. bunlar birgün alıp bir gün satıyorlar.. arada bir de bunlara garanti eşlik etmeye başladı..bir gün önce sattıkları le ertesi gün aldıkları sayı birbirine çok yakın.. küsüratlar bile benzer.. -/+ 500-1000 lot oynuyor en fazla..ilk 4 aracı kurumun tamamına yakını (Denizbank hariç) patronda bence.. Bir de gerilerden gelen yapı kredi var.. Yapı kredideki lot sayısı da manidar..675.900 falan.. Mahsumdan öğrendik , bir kişi adına en fazla 665.774 lot alıyordu amcamız.. +1 daha olursa hem KAP’ta yer alan şirket bilgileri bölümünde ifşa oluyor hem de bildirim yükümlülüğü doğuyor...

Sayfa 259/690 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •