Sayfa 259/928 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Arkadaşlar bu adamlar bu yıl bize temettü verirmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Arkadaşlar burada yazdıklarınızı twittırda müdüre yazsanız faydası olur ben yazıyorum benim gibi iki kişi daha var yazın Reise başbakana bakana müdürlere ses getirelim..

3.  Alıntı Originally Posted by denizebakan Yazıyı Oku
    Arkadaş hele sen bir hakkının peşine düş. Takar takmaz o ayrı konu. Sabahtan akşama kadar forumda atıp tutuyorsun. Genel Kurul 'da al mikrofonu eline, bak karşındakinin gözlerinin içine fikirlerini söyle. Çok mu zor. Takar takmaz ama adam en azından rahat olmadığını, yatırımcıların hakkını aradığını, duruma sahip çıktığını görür. 'Nedir kardeşim bu sizden çektiğimiz ? 'de mi diyemezsin. Forumdaki performansının %1 ini göstersen yeter. Hani öyle 'adi, madi' çekmenede gerek yok.

Adamlar siyasetin babasını sana yapıyorlar, sen gelmiş siyasi takılıyorlar diyosun. Herkes forumdaki performansının % 1 ini gösterse o bile yeter. Sonuç çıkar çıkmaz en azından kanunlar çerçevesinde hakkını aramış olursun.

y.t.d.
    çok haklısın ama ben genel kurula gitsem normal konuşamam bunlar için söyleyebileceğim hakaretten başka birşey yok onuda söyleyip başıma iş alamam...bunlara haklılık ispat etmenin faydası olmaz onlar herşeyi biliyor kimi kime şikayet edeceksin....

4.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu adamlar bu yıl bize temettü verirmi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yönetim üzerinde çok baskı var verebilirler...

5. Benim anlamadığım bu hisse küçük yatırımcıya fena dağıtılmış vs deniyor şurada twiterda yazan 3 5 kişiyiz. Bizim yatırımcılar dilsiz kulaksız herhaldeki hiç kimseden ses çıkmıyor. Yada herkes halinden memnun.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bu hisse küçük yatırımcıya fena dağıtılmış vs deniyor şurada twiterda yazan 3 5 kişiyiz. Bizim yatırımcılar dilsiz kulaksız herhaldeki hiç kimseden ses çıkmıyor. Yada herkes halinden memnun.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    diplerde ky olmaz zirvelerde olur....hisse şöyle 7-8 tl lere gelsin bak nasıl ky kaynıyor.....ky yoğun hisseler thyao şu sıralar çoğu ky orada...gubrf ye yeni ky çok az geliyor bence....ucuz olduğunu biz eski yatırımcılar farkındayız yeni yatırımcı fk ya bakar kara bakar fk çok yüksek olunca geçer gider....

7. hektaş niye gidiyor diyoruz sebebi çok net yabancı payı % 63 emeklilik fonu payı % 29,5 ....3 kurumda % 90 üzerinde toplanma var...

8. şu rezalete bak kaç gündür endeks düşerken en önde gidiyordun adi hisse bugün bile gitmiyorsun.

Sayfa 259/928 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •