tarih 12 ocak 2018 üye olunur hemde borsacı birde broker abimiz
yukardaki yazıyı 18 ocakta yazmış sıkıntı yok demiş egpro kapanıs 12,17
tarih 20şubat2018 gece 2,46 abimiz sağolsun teknik analiz yapmış ama gece yapmış 19subat kapanışı 11,55 baz almış
yükselen trenddeyiz demiş ertesi gün seans kapanışı 10,98 olmuş kayıp%5
10,40 devre kesici gelince coşmuş abimiz yardırıyor

dile kolay yukardaki 2,5 ve 1,5 ay önceki yazıları kim yazdıysa artık gözlerim şaşı şaşı bakıyor 12,17 nere 11,55 nere 10,40 nere aradan 2,5 ay gecmiş iyi para kazandık allah broker abimizden razı olsun diyorum
seans kapanısına 19 dk kala yazı gecmiş senet 17,41 de 9,75 görmüş abimiz mahsunlaşmış ve birden mülayimleşmiş cosku yerini sukunete ve aklı başındalıga bırakmış %7 lik tuğlamı düstü başına ki
aracan 2,5 ay gecmiş broker abimizin ilk yorumunda senedi alsak %20 zarardayız 1, 5 ay önceki 2,ci yorumunda alsak %15 zarardayız zararımız birak eksildi diye birde fırca yiyoruz abi birde tavan tavan serileri çizecekdin az kalsın unutuyordum o yazını silmişinde mynette bugün yazmışın yine büyüksün abi hakettik dedigin bütün şeyleri affet bizi palavracı olan biziz

hem borsacı hem broker abimize bir soruda sormak istiyom NOFEAR arkadaşımız nerede sen gelince o kayboluyor sen gidince o geliyor senin ulakmış dedigine göre hastamı öldü mü abi bi aydınlatıver sakın bana aynı kişi oldugunu söyleme inanmam en iyi müridini kaybetme bence
broker abime haddim olmayarak bir tavsiye vereyim söz uçar yazı kalır be abi biraz daha az redbull içsen fena olmaz hep kanatlanıp sonra çakılıyorsun

Yer İmleri