Sayfa 259/948 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. izci kardeş paylaşımlarını beğendiğimi söylemek isterim...öncelikle topik adına sana teşekür etmek istiyorum...topiklerde bilgi paylaşımı çok güzel...hala birbirimizden çok şey öğreniyoruz...dostum ben sana bir kaç soru sormak istiyorum...

dostum geçmişte de zaten tüm kaymağı onlar yiyiyordu ama her ne hikmetse birleşmeden sonra şirket kar açıklamaya başladı bunun nedeni ne olabilir ???

bir de pazarlamadan zaten şu anda karın kaymağını yiyiyorlar...neden birleşme yapıp da kaymağı paylaşsınlar ??

başka bir sorum da acaba birleşme olur ise halka açıklık oranı ne kadar olur?? şu andaki halka açıklık %49 luk kısmı değişir mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sevgili dostlar size inceden bir bilgi vereyim. Bu pazarlama şirketi büyük bir alman şirketinin Türkiye distribütörü

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar size inceden bir bilgi vereyim. Bu pazarlama şirketi büyük bir alman şirketinin Türkiye distribütörü

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yani ?? biraz açar mısın dostum ..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yani ?? biraz açar mısın dostum ..
    Tabiki açarım. Ben yaklaşık son 9 senedir gir çık yaparım bu tahtaya. Geçen sene Şirketi aradım, geçen biri de demişti aradım diye Sn.İzci idi galiba. Bana da gelecekle ilgili güzel şeyler söylediler, tabi karşımdaki arkadaş cümlelerini pozisyonu gereği seçerek söylüyordu. Ben konuyu malumunuz karın pazarlama şirketine gittiği vs getirdim. O ara böyle bir bilgi verdi. Bu gizli birşey olmasa gerek, hangi firma onu bilmiyorum. Ama zor değil. Bu tabi önemli bir şey sonuçta, yabancı meselesini de etkileyebilir diye bende merak uyandırdı. Ayrıca Genel Kurullara Deutche de elinde mal olan yabancı dostlar firma ismide geçiyor Avukat bir bayanla temsilci gönderiyorlar. Yabancı konusunu hafife almamak lazım. Şirketin derlenip toparlanması, masrafları kısıp, ciro artışı gündeme gelmesi, geçmiş tecrübeler ışığında konuyu oraya getiriyor.

Ama dikkat ediniz, citi geçeb sene 1.1 milyona çıktı bende yabancı sandım bir baktık sıfır, sonra izleyince anlaşılıyor hep diğer kurumlarla paslaşıp sürekli gir çık yapıyor.

Son Deutche ye gelen 60 küsur bin lot ve hızla artan citi malları sürekli bu gir çık yaptıkları için sanki yabancı değilmiş izlenimi vverip gerçek yabancı olabilir. Aylar önce yazdım, birgün belki bir bakmışız malların çoğu yabancıda diye. Tabi bunlar kimsenin kararını etkilemesin, benim piyasa ve forum hafızam yüksek. Sadece bilgi mahiyetinde neyi etkiler, neyi değiştirir bilinmez.

Deutche nin 1.2 si kesin yabancı diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Banvitleri 22,44 ten bozdum ilave biraz SILVR aldım. yarım saat sonra banvit lot başı 1,50 tl prim yapmış. İnsanda birazcık şans da olacak bu işlerde. nasip böyleymiş
    Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    Banvitleri 22,44 ten bozdum ilave biraz SILVR aldım. yarım saat sonra banvit lot başı 1,50 tl prim yapmış. İnsanda birazcık şans da olacak bu işlerde. nasip böyleymiş
    dostum biraz sabırlı olursan bu hisseden de orta ve uzunda iyi kazanacağına inanıyorum...şu bir iki günde sağlam durup silverlinenin son agresif çıkışlarını hazm etmesini beklemek gerekiyor...bu işlem de bittikten sonra tekrardan istekli çıkışına devam etmek isteyecektir diye düşünüyorum..

7. birleşme sözleşmesinin amacı şirketce böyle açıklanmıştır...bu amaçlardan bir tanesi de yatırımcısına kar payı vermekmiş...ayrıca kar artışı sağlamakmış ki birleşmeden sonraki bilançoda güzel kar açıklaması güzel olmuş...bir de kurumsallığı dile getirmeleri ilginç olmuş...acaba amaçları dünya çapında bir şirket olmak mı ??

http://yatirimci.silverline.com.tr/a...e%20Raporu.pdf

8. Bugünde bi pik geliyor sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 259/948 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •