Sayfa 259/602 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yarın için sistem al diyor orta ve uzun vadede 3 lü rakamları hak eden bir şirket ytd
    Çok teşekkür ederim Çelik hocam

2.  Alıntı Originally Posted by vdt38 Yazıyı Oku
    Yıllık listeden ıhlgm tektu ozgyo aldım.azar azar arttıracağım hocam para oldukça

LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yerinde bir karar bu hisseler şu an mezar fiyatta beleş ucuz

3. kripto takip edenler varsa eos sistem al verdi sadece kırılım bekliyorum 25.393 kırıldığı anla fizana gider YTD

4.  Alıntı Originally Posted by cerrrah Yazıyı Oku
    celik hocam bir süredir yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bende, sayenizde farklı bir bakış açısı da kazandığımı söyleyebilirim. bntas için şirket radikal kararlar alabilir derken biraz daha açar mısınız lütfen ve kısa vade de hedefiniz var mı acaba bntasta?
    yoğunluk içerisinde gözden kaçtığını düşündüğüm için öne almak istedim, bntas hakkında bir yorum rica etsem çelik hocam

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kripto takip edenler varsa eos sistem al verdi sadece kırılım bekliyorum 25.393 kırıldığı anla fizana gider YTD
    Doge ve Xrp nasıl görünüyor

Tşk

6. hocam teşekkur ederim Allah razı olsun
    sanel konusunda cok özelden soru geldi bu kadar alan olması bize olan güvenin olması lakin biraz yukardan malıyetlenen ler var..sıkıntı yok hisse trend kırılımı yaptı pulback dediğimiz olay gercekleşti yoluna devam edecektir ..korkmamak lazım korkuyorsanız borsadan cıkmak gerekiyor yoksa pisikoleji bırakmaz adamda satış ve hedef konusunda bir şey diyemem herkes doyduğu yerde satsın diyoruzya nasipsiz dayak bile yenmez kazandığını nasibin olarak görmelisin kactı tüh keşke satmasaydım falan fakir tesellisi
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. çelik hocanın bahsettigi eos binance uygulamasında isteyen arakadaşlar oradan takip edebilir ytd
    kripto takip edenler varsa eos sistem al verdi sadece kırılım bekliyorum 25.393 kırıldığı anla fizana gider YTD
    SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yarın için
    ısgyo
    krgyo 6.19 üstü saatlik kapanışta tavan beklerim ytd
    mepet ytd

Sayfa 259/602 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz