Büyük bir hareket çekmiş ve ciddi bir bedelsize gitmiş. Bedelsizden sonra yine yukarı gidip bedelsizcilere satma fırsatı vermiş ve yataya girmiş haklı olarak... Maliyet zamanlaması yapmayı / Risk yönetimini bilmeyenler için sorun kağıtlarda değildir.
Ne bekliyordun ki, yetmedi bir daha tavan %5-%5 gitsin.
Ağlayanı çoktur borsanın ama sorsan hepsinin maliyetlerinin maşallahı var. Kısadan para kazanmak...
Temettü konusunda da adam haklı. Öderse demen için geçmişte Temettü ödenmemiş temettüsü olması lazım.
Çok değişik bir insansın yemin ederim. Bayadır yazılanları okuyorum bu başlıkta...
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Sn. yak, şirket çok önemli ve katma değeri çok yüksek bir yatırımı tamamlamış, S.S. kapasite artırım yatırımı devam ediyor, hisse yavaş yavaş, eski zirve seviyelerine yaklaşmış, şurda tatlı tatlı muhabbet edip, zevkini çıkarmak varken; kusura bakmayın ama, hala öküzün altında buzağı aramaya kalkıyorsunuz. Benim de 7-8 aydır, finansalları çok düzgün olduğu ve ucuz olduğu halde zararda beklediğim hisseler var. Ama sabırla bekliyorum, elbet değerini bulacaktır. Yatırım yapmak sabır ister.
İyi yatirim sıkıcıdır.
Bazen cok bunaltir ama faaliyetleri yerindeyse beklemeye devam.
Ytd syg
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Sevgili arkadaşlarım. Yolumuz uzun. Sayın yak 1 senedir beraber takip ediyoruz. Az çok kestirmişsinizdir. Bu böyle. 80 liradan bölündü. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Şuan 25 lerde olsaydı herkes memnun olurdu. Aslında bunun 25 lerde olmamasının tek suçuda şirket değil. Dış mihraklar ve iç mihraklar. Genel müdürler anladınız siz. Siyaset bizi bozuyor.
Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Benim hiç kimse ile sorunum yok. Bu şirkete yatırım yaptıysak kaliteli ve karlı bir şirket olduğu içindir. İyi eğitimli ve özel sektör, resmi kuruluş tecrübesi olan bir kişiyiz. Karadeniz insanı olarak genetik yapımı değişemem. Bu sayfalarda da hiç bir kimseye de saygısızlık yapmadık, yapmayız da. Bana da saygısızlık yapanı da göz ardı edemem. Saygılar.
Yer İmleri