Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Yakında notlar teker teker artmaya başlar. Nerden bakarsan bak bu piyasa fena yükselecek, hareket başladı zaten bu yükseliş ve düzeltmesi bir süre sonra teknikte küçük bir hareket olabilir. Aklıma hep 2012-13 lerde vadeli 50-60 binken Oliver diye biri vardı burda vadelide hedefim 140 bin dediginde herkes dalga geçti adamla 30 binlik araba 300 bin olmuş, 100 bin tarla 1 milyon olmuş. Kahvede 50 kuruş olan çay 3-4 lira olmuş. Bunlar cansız üretmeyen metalar. Konusunu yaptığımız şey hisse senedi. Şirketlerin şuan sahip olduğu taşınmazlarin değer artışını bir kenara koy, bunlar birde işleten kar üreten yapılar. Sirkerin pd-dd değerleri, piyasa değeri ortada ama defter değerleri en son ne zanan hesaplandı ? Dolar geçen yılın başında 6 liraydı. Yeni defter değerleri hesaplansin pd-dd oraları 3 TE bire düşer.

Defter değerleri güncellendi yada ne zamanda bir gunxellenir bilmiyorum. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim daha sağlıklı yorumlarız.

BDDK her ay aylık sektör raporu yayınlıyor,en son Temmuz ayının yayınlandı,tek tek bankalara ait bilançolar yok ama kamu mevduat,yerli özel mevduat,yabancı mevduat,sektörün tamamı gibi, değişik vektörlerde bilançoları ve defter değerlerini görebilirsiniz.Örneğin kamu mevduat bankalarının toplam defter değeri,borsada işlem görmeyen ziraat bankası dahil Temmuz ayı sonu itibariyle 16.956 milyar dolar.
    Tek tek bankaların defter değerini ise en son yayınlanan 6 aylık bilançolarda görebilirsiniz.

2. Zaten hepimiz bu saatten sonra ne olacağı kısmı ile ilgiliyiz.
    Sanki operasyon yapanlar işi becerememişler gibi duruyor
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu gördüğünüz kurumlar oyunu oynanması için sisteme sokulan operasyon tetikçileri biraz basit düşünün kumda iğne aramayın 10 tavan yapan bankaya SPK ses çıkarmıyorsa oda haberdar ne zaman başlayıp ne zaman biteceğine.
    bu ülkede o kadar ilginç şeyler oluyorki bunlar birşey değil bu yüzden bu operasyonda ucundan , ortasından,sonundan herkes birşey aldı geçen günde söyledim bu operasyon kamau bankaları toplu olduğu için etliye sütlüye dokunmadan oldu diğer bankalarla anlaşarak bana kimse masal anlatmasın.Önemli olan bu saatten sonra bu endeks yürüyecekse kimler kimlerle gezerek yürüyecek
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bizim insanımız riski sevimiyor, mutedil dalgalı bir piyasa istiyor. Komşum geçen gün İş Bank iştiraki fonu almış %0,5 düşmüş, Fon çakıldı diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    battı gitti mi

akdere ve bekir isgyo-skbnk-tskb yukarı sürdükten sonra, büyük banka tahtalarını ilk kaldıran ekip, faiz indirimi olduğu gün herkes dolar patlar- borsa çöker derken, bankaları kaldırmaya başladılar, shortta kalan londra trade deskler bir kaç gün sonra büyük zararla shortlarını kapattılar, sonra ahlatçı- karakaya ve başka büyük para sahiplerinin koyduğu fonlarla ralli devam etti..

isgyo ? hala 17-18 işlem görüyor, 17 altına gelmedi
    Stmadıktan sonra kar/zarar etti demek hatalı olur.

Aldıklarının ne kadarını sattılar acaba?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Belki bir deneme yapıldı sistem çalışıyor mu diye. Bu kadar kolay olacağı belki de düşünülmedi. Seçimlere yakın tekrar denenebilir.
    Atilla Yeşilada tekrar denenir diyor.

Fantezi bir senaryo düşünüyorum:

Mesela ISCTR piyasadan toplanır, iktidara gelince de CHP elindikiler alınıp kamulaştırılır, çağrı ile son 6 aylık fiyat vs denir.
    Senin senaryo kafadan yanlış, CHP bu ülkenin başına asla gelemez,gelmek istemez. Halk geyirecem dese oy vereceği adayları yok olmayacakta, yine pion bir aday bulup sonra secilmemesi için elinden geleni yapacaklar. Muharrem tüm dolapları anksyti adamı aday yapıp secilmesin diye herşeyi yapmışlar

Ama akp gider umudu yine zirvede bu gazla isctr de sağlam bir fiyatlama olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Senin senaryo kafadan yanlış, CHP bu ülkenin başına asla gelemez,gelmek istemez. Halk geyirecem dese oy vereceği adayları yok olmayacakta, yine pion bir aday bulup sonra secilmemesi için elinden geleni yapacaklar. Muharrem tüm dolapları anksyti adamı aday yapıp secilmesin diye herşeyi yapmışlar

Ama akp gider umudu yine zirvede bu gazla isctr de sağlam bir fiyatlama olabilir.
    Ben de öyle diyorum zaten.

6 lı masa 7 li olmalıydı. 7 deniz, 7 şamdan, 7 cüceler, 7 renk özel bir sayı denmiş.

Diyelim Sendiklasyon aldı ISCTR'yi 20 milyar dolar yaptı, çok garip olmaz, AKP iktidara gelir, CHP elindeki hisseleri alır çağrı yapar sendikasyonun elinde 5 milyar dolarlık hisse olsa onu da alır. 1 koy 5 al durumu olur. 50 milyar dolar yapsa kim ne diyecek.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de öyle diyorum zaten.

6 lı masa 7 li olmalıydı. 7 deniz, 7 şamdan, 7 cüceler, 7 renk özel bir sayı denmiş.

Diyelim Sendiklasyon aldı ISCTR'yi 20 milyar dolar yaptı, çok garip olmaz, AKP iktidara gelir, CHP elindeki hisseleri alır çağrı yapar sendikasyonun elinde 5 milyar dolarlık hisse olsa onu da alır. 1 koy 5 al durumu olur. 50 milyar dolar yapsa kim ne diyecek.
    açık söyle ariston . masaya yakışşmazmıydım nikim itibariyle
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Bir felsefeci 2+2 nin 4 etmesinin teminatı Tanrı'dır demiş. Çok katıldığım bir şey değil ama rakamlar önemli olabilir. Dğn şöyle bir baktım sayılar ile ilgili çok yazı araştırma var. Numerology deniyor. İncelemek için ertelediğim konulardan biri.

>>>>>>>>
    Number 1 is a symbol of new beginnings, fresh starts, spiritual awakening, leadership, and achievement. It represents the beginning of something novel in your life, and it also heralds the beginning of new ventures and enterprises.

Number 2 is a symbol of balance, prosperity, teamwork, peace and harmony. 2 also has positive vibrational energy connected to service and openness, but at its core, number 2 represents partnerships

Number 3
    The ancient Greek philosopher, Pythagoras, postulated that the meaning behind numbers was deeply significant. In their eyes the number 3 was considered as the perfect number, the number of harmony, wisdom and understanding. It was also the number of time past, present, future; birth, life, death; beginning, middle, end it was the number of the divine. Three is often the magic number in fairy tales and this certainly rings true in our "visually sumptuous" (Wales Arts Review) production of Mozart's beloved The Magic Flute.

Number 4
    [Four] is the number of support and stability, so it's about rooting down and taking care of yourself and your life.†One way to do that, Wolfe adds, is to take the message from the angel number four and use it as a guide to the “four different areas of stability: physical, emotional, mental, and spiritual.â€

Number 5 is related to personal freedom and independence, individualism, adaptability, major life changes, and life lessons learned through experience. Number 5 also symbolizes motivation and determination, adventure, courage, imagination, and making positive choices.

Number 6 is associated with matters of the heart. This energy is all about healing and supporting others, so when 6 shows up in your life, it could be an indication that you're in an important step in your healing process and can serve as a reminder that you're protected and in good hands.

Number 7
    In numerology, the number seven represents a quest for knowledge, and it's actually considered significant in virtually every major religion consider the seven days of creation in the Bible or the seven basic chakras in eastern traditions

Number 8 is certainly one of a kind. It's not a coincidence if the number 8 shows up in your vicinity. It is a potent source of energy. It is a sign of things to come. Guardian angels provide you with this number to let you know that they have heard your concerns and that you can expect a prosperous life ahead.

Number 9 is powerful. It represents completion, although not a final ending, more like the fulfillment of one cycle so that you can prepare to initiate the next one. It's a recognition of life's ongoing ebb and flow.

Number 10 Zero and one in Angel number ten create the unit that represents honour, faith, self-confidence and fame (can be good or bad). The Meaning of Number 10 ... Number 10 symbolizes the completion of a cycle. It is the number of heaven and the world and universal creation.

Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •