SAHOL hisseleri defter değerinin altında satmış gibi yıl sonu gelmeden maksimum kara ulaşmak istiyor olabilirler, bugün yazdığım gibi muhtemelen 2023'de maksimum kar payı dağıtıp patronları rahatlatacaklar. Şirketin içindeki paralar devletin düzenlemesine tabi, onu alamazsın, bunu yapamazsın çok düzenleme var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kim alıyor bu 40 milyon lotları.
Kim bu piyasadan toplu alım yapanlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Adana'lı bir pamuk tüccarından ..... nerdennn nereyeeeeee
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bende Adana da bir keramet vardır diye geldim.(Adanalı çilek tüccarından nerdeen nereyeee diyen olacağını sanmıyorum ama )
Pamuk 3-4 yıl önceye nazaran bir miktar fazlalaştı ekim alanları gözle görülür şekilde arttı lokalmidir bilemiyorum )
yan tarla 400 dönüm marul ekili.
Biz en son iceberg ekmiştik 140000 gibi çoğu gübre oldu satamadık.(tarlada kaldı ürün)
Üretebiliyoruz ama satamıyoruz özetle.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
bu arada , yangınlar reaktör ilişkisi....
tahtacılar & yörükler ?? niye azalıyor ? tahtacılar doğal orman korurcusu yüklemindeyken neler oluyor ?
yarın da ultra- önemli büyük gün
bilim dünyasında çığır açacak olan açıklama yapılacak. soğuk füzyonu bulamadılar henüz , o değil açıklanacak olan.
2026 yılına kadar da dünya dışı akıllı varlıklarla ilgili resmi açıklamanın yapılması lazım. eli kulağında & göbeğinde toplu temasa çok yakınız.
haydi hayırlı traşlar wilkonson & sword
Well, you can tell by the way I use my walk
I'm a woman's man, no time to talk
Music loud and women warm, I've been kicked around
Since I was born
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri